caun, mam problem s prusou mk3s a tiskem z PLA (prusament). Zhruba po ctvrt roce tisku se zacala odlepovat prvni vrstva modelu, nastaveni 215/60C. po kazdym tisku desku ocistim ipou na ubrousku. pomuze snizeni teploty desky? nebo snizeni rychlosti tisku prvni vrstvy? jakou mate ve slic3ru nastavenou tloustku tisku prvni vrstvy? 0.2? mam ubrat nebo pridat? obvykle to zesere pri ostrym rohu, podpory, ktery driv byly bez problemu, se ted vicemene nedaj pouzit, ty se serou komplet, protoze jsou deformovany odlepovanim a pri dalsich vrstvach to dela brajgl, pac se tiskne do prazdna, nebo na hrudky/pomichane linky odlepeneho, zvednuteho tisku. stejne tak takovej ten okraj, co se tiskne kolem samotnyho modelu na zacatku, clovek radsi rovnou pri tisku sunda, aby se pak nepletl do modelu. live z jsem parkrat doladoval, ale nakonec jsem se stejne vratil k cca obdobne hodnote. bral jsem podlozku uz dvakrat i acetonem, trochu se to zlepsilo, ale tendence je stejne sestupna. nemuze na to mit vliv taky umisteni tiskarny v nevytapene mistnosti? v lete to totiz bylo v pohode. taky se presunula z pevnyho stolu na plechovou skrinku. ma pevnost umisteni tiskarny nejaky vliv na kvalitu tisku?