Koukám že v karanténě všichni tisknou jak o život! = )
Taky sem jdu s dotazem... Snažím se už dlouho zprovoznit tisk PET-G a pořád bez úspěchu.
Můj setup: Kopie Průši, direct drive extruder, hotend J-Head V6, heatbreak s teflonovou vložkou, teplota tisku 235, teplota bedu 85, filament od DevilDesign.
Když dám komplet nový hotend tak tisk začne "vpohodě", prvních cca 30 vrstev vypadá cajk (to už se mi povedlo nějak vyladit), ale postupně se začne kurvit extruze, tisk začne masivně vynechávat až prakticky přestane tisknout úplně. Když stopnu tisk a dám jenom extrude třeba 30-40mm tak leze jakoby nepravidelně, občas se na milisekundu zadrhne a pak vyleze s bublinkou, prostě jako by se ucpávala tryska nabo něco jiného na cestě. Myslel sem si nějdřív že se neucpává ale problém je jinde, zkoušel sem laborovat s teplotou, rychlostí, z-offsetem a pokaždé sem se se dostal k o něco lepšímu výsledku, ale dříve nebo později se stane naprosto to samý a jediné co mi splehlivě pomohlo bylo dát tam novej a čistej hotend, teda dokud se to zas nezamrdalo při dalšim pokusu.
Někdo nějaké tipy co dělám špatně?
PLA mi jde tisknout krásně, tak myslím (doufám) že problém není v HW... = /
předem díky!