No, co se týče PLA Gembirdu, za mě za ty prachy super. V rámci akce debordelizace dílenskýho stolu jsem teď tisknul nějakou monstr šuplíkovou stěnu. Kupoval jsem na to gembirdí PLA, pač to byla hromada, jak moc hezky to vypadá mi zas až tolik nezáleželo a cenovej rozdíl proti PM a podobně celkem velkej. Protisknul jsem na tom doteď přes 2km struny a v zásadě jsem si všiml dvou problémů, pokaždé u šedé. Jeden byl, že druhá cívka (koupená tuším ve stejném krámě o něco později) měla lehce jiný odstín. Jelikož jsem ji měnil při tisku, tak je to na tom modelu vidět, že od určité vrstvy je to tmavší. Druhý problém byl, že asi na dvou cívkách byly nějaké 4 místa, kde ta struna byla nejspíš silnější. Na modelu se to projevilo tak, že v jednom místě (pokaždé jinde) jedna vrstva vyčuhuje trochu víc do strany. Jakoby se ztratil trošičku krok nebo ujel povolenej řemen. Ale stejná "elephant foot" je i z vnitřní strany modelu, takže posunem to být nemohlo. A problém se po těhlech dvou cívkách neobjevil. Ale nic dramatickýho - na figurce by to asi dost sralo, na šuplíku je to buřt. Jinak žádné bubliny, žádné ucpání trysky, všechno jinak v pohodě.