Jsem si s tím gembirdem asi pěkně naběhl. Už jsem na tom vytisknul všechny ty šuplíčky a byť jsem k tomu nějaké výhrady měl, tak všechno se vytisklo vesměs ok, takže za tu cenu dobrý... teď jsem pořídil nějaké další, pač jsem zase potřeboval nějaké ptákoviny u kterých mi zas tak nezáleželo na kvalitě... a průser nastal s modrým PLA. Už při zavedení mi přišlo, že tam šel nějak blbě. No, takže se to samozřejmě nevytisklo, výtisk podextrudovaný a tryska solidně ucpaná - fakticky vzato ručně tam ten filament neprotlačím (zkoušel jsem to tak, až jsem si strhnul kůži na prstě o to úzké kolečko na bondtech extruderu). Říkal jsem si, že se to občas stane... cold pull pokusy nevyšly, ale vyhrabal jsem tu nějakou jetou, ale do té doby jinak funkční trysku. Zavést to šlo v pohodě. Pustil jsem to a za pár hodin zase ucpaná tryska... Takže jsem ušetřil :-D (co mě překvapuje jinak víc, že ten cold pull pokus vypadal relativně úspěšně, ale když jsem tu trysku vyndal, tak je úplně plná té PC/ABS struny, kterou jsem to zkoušel tahat... to upřímně moc nechápu, jak je možný, když ten vytažený kus na tom konci vypadal, že má špičku od zakončení trysky).