77WHITE: dobry, box v plny palbe s dph stoji 22 tacu,,, z toho krom ramu a plexiskla jsou tam tyhle komponenty
Filtrační systém, LED pásek, Mechanický zámek (to je mozna dobry pro skoly, ale ty to nepotrebujes), Hasicí systém BlazeCut, Rychlokonektor napájecího kabelu
zapomnel jsem na neco? vetsina lidi, co si koupi 3d tiskarnu jsou aspon amatersky bastliri a je na kazdym do ceho vrazi prachy,,, ja jsem treba opravdu spatnej na marketing, ale jestli je 4/5 penez schramstnou finance kolem, o to vetsi duvod je si to zbastlit, protoze nejvetsi cenu na celym tom produktu ma kovovej ram, kterej v kontextu obycejnyho plexiskla ani nema cenu tam mit, pokud neplanujes, ze ti to bude (i s tiskarnou) padat na zem,,,
za me kazdej, kdo si koupi 3d tiskarnu je schopnej naucit se zaklady v nejaky CADu a ty picoviny kolem si vyrobit
proste nedokonala krabice stoji ty samy prachy, co nova tiskarna, u ktery mi prijde (sam mam prusu) ze na rozdil od toho boxu to jsou dobre investovany prachy;)
je to jenom muj n00backej nazor, nicmene od ty doby, co jsem ve svete 3d tisku, kde ma defacto kazdej uzivatel jiny zkusenosti se stejnou veci docela platnej, protoze nez vrazit prachy do podobnyho produktu, tak si radsi zajedu do hobby marketu a objednam par veci z ali a jeste si uziju nejakou tu srandu;)