Přiznám se, že jsem nepátral, ale existuje nějaký slušný návod na Průša Slicer? Třeba jsem tuhle dělal jmenovku. V menu jsem nebyl schopen žádný tool na text najít. Pak jsem našel, že klávesou "T". WTF!? Jako já klávesové zkratky rád, ale to si jako každou musím vyhledat na netu a když nevím, jak se jmenuje to co hledám, tak mám smolíka?
No nic. Dost breku. Potřebuji uspořádat objekty na podložku následovně:
* Chci je tisknout jeden po druhém (to umím zapnout). Je to jeden větší objekt (krytka na velký obdélníkový otvor) + 28 instancí malého objektu (špunt 5mm otvoru). Jsou to nízké věsi a vím, že když bude tisk probíhat z pravého zadního rohu podložky, ze zadu do předu a z pravo do leva, tak nedojde ke kolizi trysky s hotovými výtisky.
* Automatické uspořádání mi ručně umístěnou krytku jebne do středu podložky a instance rozprcá kolem dokola asi spirálovitě. Jenže takhle by to rojebal při tisku tryskou, nebo ofukem výtisku.
Jak dosáhnu toho, aby mi přorozmístil jenom ty špunty a deklík nechal na místě, kam jsem jej plácnul já. Nebo jak mu vnutím, kde a čím má začít a kterým směrem má pokračovat v rozmisťování? Případně, jak určit poředí tisku těch objektů a instancí, aby to bylo podle mého. Nebo kde se to dočtu?
Děkuji pěkně :)