• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    NAVARA: B7000 :-)
    není to silikon, je to lepidlo, drží fest, je čirý a na tubě má aplikační jehlu. Jen nevim jestli díry co tam máš nejsou moc velký.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mám repbox z akrylátových desek a místy vidím profuky - jaký silikon bych měl použít?
    - průhledný
    - odstranitelný (není nutné, ale nepotřebuji aby lepil, stačí když bude "gumový" a nespadne sám)
    - s malou tryskou pro drobné škvíry
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Dotaz, mám CR-10 smart, potřebuji nějakou speciální web kameru (creality) nebo můžu použít jakoukoliv usb?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    ZVIRATKO: Dik za info 😊
    BOAR
    BOAR --- ---
    Ja jsem poridil sovol filamenty, a treba cernej a bilej mi prijdou OK (oranzovej uz moc ne, ale je to mozna jen nastavenim) . ale zatim jsem netiskl nic jineho, a mam vytisteno tak kilo a pul.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ZVIRATKO: fuj!
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    R0C3S3K: nemusel jsem. Stacilo neco maleho vytisknout a pak otevrit tiskarnu protoze jsem se lekl, ze je to tak mokry, ze mi to pokrylo kondenzatem sklo. Pokrylo a nebyla to voda.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ZVIRATKO: to zni, jako bys to jedl;)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    no a ja zas uz nikdy nekoupim Regshare, jejich ASA me malem zabila a jeste byla straslive hnusna
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Já měl problém z fox economy, když ještě nedělali vlastní, ale tahali oem z číny. Něco bylo ok něco netisknutelná hrůza.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Imho jakykoli cesky filament na ktery jsem narazil byl dobry.

Narazil jsem na xtendlan filamenty, kde to bylo podle barvy. Treba jejich hnedou bych nikomu nedopocil. Nejhorsi tiskove vlastnosti co jsem zazil. Vsechno spatne. Ale jine barvy ok.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Koukám dneska už ani ty levný filamenty nejsou co bývaly. Pamatuju Esun, kterej před 12 lety měl ve filamentu bubliny, kamínky a půlmilimetrové kuličky, to už dneska neseženete.
    LEJN
    LEJN --- ---
    Tisknu Aurapol PLA i PETG zatím absolutně bez problémů. Doporučuji ;)
    FAUTZI
    FAUTZI --- ---
    Polyterra a abafkex jsou v pohode levne materialy, jedine s cim jsem mel problem v konzistenci flow byl zatim worcam
    ACID
    ACID --- ---
    OPICI_DITE: osobní zkušenost zatím nemám, ale četl jsem na to pozitivní ohlasy, takže Aurapol chci zkusit
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    OPICI_DITE: nedavno jsem tu delal resersi na aurapol a tady s nim tiskne dost lidi, sam jsem si poridil transparentni petG a na mk3s mi to tisklo hezky
    OPICI_DITE
    OPICI_DITE --- ---
    No a samozrejme jsem toho i dost vytisknul a vyhodil, protoze tamto a tohle... Mate zkusenosti s nejakymi levnejsimi filamenty? Mam vsechno origo Prusa ale na vylozeny kraviny a zkouseni mi to prijde skoda. Vyskakuje na me treba Aurapol. Znici mi to tiskarnu? Asi ne...
    OPICI_DITE
    OPICI_DITE --- ---
    Dekuju vsem za pomoc. Sice jsem to uplne nevyresil ale naklikal jsem to manualne a posunul se dal. Navic jsem kulaty diry nahradil honeycomb pattern, protoze je to vic cool. Tam uz to mrskam podle navodu z yt.

Pripominam, ze mam na prodej v podstate novou Prusa Mini+, koupena v prosinci 23. Prodam za rozum. Cas me netlaci ale na druhou stranu nejsem depozitar.
    ACID
    ACID --- ---
    A mimochodem, lze si z toho pole i některé prvky vypnout, pokud ji v některém místě/místech nechceš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam