QWWERTY: Dík, hezkej seznam. :) Díky tomu na mě vyskočil nějaký hodně univerzální test. Nicméně otázka co pak s tím, pokud něco nebude sedět. Ale tak na to se vlastně můžu ptát taky na ofiko podpoře, když jsem si koupil značku. Počítám, že by mohlo jít nastavit ve sliceru, aby případné nedostatky kompenzoval.
NAVARA,
ANDY_WARHOL: Kostka je fajn na vnější rozměry v kolmých osách. Ještě jsem si vybavil nějaké testy zkosení, zkusím to dohledat.
Mě šlo i vnitřní rozměry.
LEXXA: No, právě troubou s rozumným nastavením teploty nedisponuji. Ta naše je binární. Buď hřeje, nebo nehřeje, při pečení ji chodíme hlídat ručně podle teploměru. Jo, můžu do ni hodit 2 cihly, vyhřát ji na těch 50 - 60 °C a pak ji nechat běžet bez ohřevu.
*Next-gen* Mini 3D Printer Test by KakeruNekobeya - Thingiversehttps://www.thingiverse.com/thing:6506234Děkuji za rady. Zužitkuji vše. Ono to asi bude ok, protože i ten dry-box má do sebe šroubovací průchodky a ty jsem zašrouboval úplně v pohodě, přitom natěsno (závit nemá vůli, jde to šroubovat dobře a zároveň ne lehce jako třeba kovový šroub s matkou). Tiskl jsem je tedy na minimální výšku vrstvy, ale zase s "input shaper" a dobrý. Asi plaším zbytečně.