• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ZVIRATKO: Nevim jakou tisknes tryskou, ale tyhle divnofilamenty mi dobre sli skrz 0,6, bez clogu, at to bylo co to bylo. Je to výrazně větší..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PECA: Taky to nejen mě pobavilo :) Není to poprvé co měli takhle pěkně zpracovaný apríl, ale tenhle se povedl moc.
    A to ze na to potebujes 0,25 trysku tam rikali :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    ZVIRATKO: Ja byl spokojenej s dřevěným od PM, s 0.4 tryskou to tisklo bez potíží.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    PSA: kdyby nekdo touzil po drevenem filamentu, tak 3D Jake Wood (ted novy) je fakt dobry. Min chlupaty nez ostatni, neni to tolik "drevo" a neskryva tolik vrstvy, ale stoji pulku a tiskne se luxusne. Taky prekvapilo Spectrum Wood (Ebony) co maj i v Alze, ale to uz je podstatne drazsi a je mekci takze mi jednou ucpalo trysku, kdyz jsem mel moc roztopenou tiskarnu.

    PECA
    PECA --- ---
    NAVARA: Jop, docela jsme se tím se synem pobavili. Přišlo mi to moc prima, že někdo udělá takový krásný a komplexní fórek. Dorazili mě "ThermoPLAstic People" a i ty songy. Ještě k videu i kompletní blogpost... Paráda. :D
    "...pakliže tisknete na zrnitý textový plát, tak druhá strana desky bude vždycky obsahovat několik brutal death metal songů."
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NAVARA: Ja se nachytal, ale kdyz mi to doslo, podival jsem se na to, jak by musela byt mala tryska a pochopil. Teda teoreticky by se to mozna dalo tisknout nastorc, ale pak by to nesmelo vibrovat...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    (jasně, vím co je za datum, ale nepřijde mi to zas tak nemožné :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Budeme si moci tisknout barevný gramodesky :)

    Introducing Printables BANDS: Vinyl Records Made Better with 3D Printing - Original Prusa 3D Printers
    https://blog.prusa3d.com/printables_bands_94865/

    Currently, only one side of the record can be printed – if you use a textured print sheet, please exercise caution: the other side of the LP record will always feature brutal death metal songs.
    LYCO
    LYCO --- ---
    Co jsou to ty "zuby"?

    Ohledně MMU3, máte někdo přehled jaké jsou teď možnosti? Slyšel něco o tom že MMU 1 a 2 byly dost nespolehlivé. Vím o zuřivém králíkovi (ERCF) a samozřejmě o MMU od BambuLab, ale netuším jak je to se spolehlivostí etc. Výhledově bych něco takového chtěl (hlavně kvůli automatickému navázání při vypotřebování filamentu) ale nerad bych pořizoval něco co bude k zlosti.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Před dvěma týdny mi řezali osmičku - jen abych se přidal do klubu korelací mmu3 a zubů :)
    Korunku mám taky.
    PECA
    PECA --- ---
    WEWERKA: To je mi jasný, spíše jsem si (naprosto zbytečně) pobrečel, že mám na ty svý hračky málo peněz. Taková mentální inkontinence občas. Já si to zase nějaký čas budu hlídat (tyhlety moje úlety).

    Rozhodně s MMU3 počítám, je to jenom otázka času. Jsem zvědavý na ohlasy. Občas se mi doneslo, že to "MMU" není taková hitparáda, že to má své mouchy a není to bezproblémové. Tak doufám, že 3. verze bude slušně vyladěná a těším se.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    WEWERKA: Hele a mne pred mesicem montovali implantat! Kazdopadne jsem na MMU3 taky navysost zvedavej :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    PECA: Informace o zubu je sice zajimava, ale uplne nevim co s ni :) Taky mam tyden novy keramicky overlay, kdyby te to zajimalo. I kdyz je to teda tady uplne off topic :D
    No a MMU3 mam zaplaceny uz nekdy od rijna.
    PECA
    PECA --- ---
    WEWERKA: Už jsem četl něco v release notes. Nejdřív musím pořešit zub, respektive zubní korunku a pak se uvidí jestli zbyde i na MMU3. :D Rozhopádně plánuji pořídit, bohužel jsme chtěl také upgradovat stařičký NAS a postavit (už konečně) PC. Ani jedno z toho není akutní (až na ten vysloužilý zub). Jenže to není ani ten MMU3. A rozpočet na koně je spíše na vychrtlou herku. Nevadí, alespoň se vychytají mouchy, než se k tomu dostanu. :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    V manualech u MMU3 se objevila sekce pro MK4. Mate moznost se podivat jak to bude vypadat.
    https://help.prusa3d.com/cs/guide/9a-mk4-modifikace-nextruderu_683106
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Bambulab A1 mini zlevnila, bez ams pod 7k
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NAVARA: Neboj, přistane ti co by dup. Já objednal 31.1.2024, takže si asi počkám :D Ale kdyby mi dorazila dřív než tobě, tak ti ji přehodím :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ORBIT: U MK4 psali FIFO, u MMU3 si na to nevzpomínám, ale doufám že taktéž - a v tom případě bych čekal minimálně tracking number, protože dříve jak toho 27/7 to objednat nešlo :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NAVARA: Tohle jsem postoval před pár dny. Odesílání započne zhruba někdy teď. To že to nedostanou všichni hned je asi jasné, ale snad to bude brzy :D
    https://x.com/prusa3d/status/1772663941124014088?s=46&t=DdtocUickgQNpL-NVpOkug
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ORBIT: To je z ledna právě. Je duben. Jestli mi to nepřivezou o víkendu, tak březen opravdu nestíhají. A neříkej mi, že to zjistili až teď…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam