• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    ACID
    ACID --- ---
    Hledám nějakou malou (USB?) páječku, která by sloužila v podstatě jen jako nástroj na instalaci heat insertů. Nemáte někdo tip na nějakou, která bude kompatibilní s tímhle https://docs.ldomotors.com/en/guides/heatset_insert_tool_guide ?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ORBIT: Jeste jsem se nedostala k tomu to vyndat z krabice, ale diky za info. Na foru to rozebiraji co si dotisknout a co stacilo mit z drivejsi, tak si to budu muset nejak projit. Casem.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WEWERKA: Me se ted tiskne posledni varka dilu na MMU3, kdybyste to také tiskly, ušetřete si problémy a část MMU3_UNIT1_ MK4_7h28m.bgcode přeskočte a tiskněte user file MK4 UNIT 1 - First Layer Fix, ušetříte filament :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ORBIT: No ja jsem pouzila ten slevovy kupon za zpozdeni MMU3. Ale nepouzila se cela castka. Nejak se to rozdelilo mezi vsechny produkty a zbylo mi 0,01 Kc. K te nove "obrovske" castce jsem pak dostala novy kupon.
    Uplne nerozumim te logice, proc to proste neodecetlo celou castku od objednavky. Asi kdybych to vracela do 14 dni, tak aby mi vyplatili uz danou castku a nemuseli dopocitavat pomernou castku z puvodniho kuponu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WEWERKA: To je slusna devalvace :D
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Prusa system pekne perli :)

Dobrý den!

Váš nový zůstatkový voucher je Y. Byl vytvořen ze starého kódu X.

Tento nový zůstatkový voucher můžete použít v další objednávce => 0,01 Kč.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    me pred 14 dny dorazil upgrade na 3.5, zatim jsem byl schopnej akorat vytisknout dily, neni cas
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Dneska by melo dorazit mmu. Akorat jsem o vikendu pryc :/
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    LORDPEET: hergot, o tejden... :D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    LEXXA: Jo to znám. Pak začne člověk jako opatření dělat to že ma doma každou 3.14 😄
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SKAUT: Tvl, zrovna vcera jsem znehodnotil termistor protoze doma kazdou 3.14inu nemam a kabel jsem potreboval :))
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    ORBIT: A pak sou takový divný lidi co maji doma kazdou 3.14ovinu 🙈

LEXXA
    LEXXA --- ---
    Mimochodem
    Po upgradu mi tu zbyl skr mini e3 v3
    Kdyby nekdo chtel nez to dam do bazaru tak se muzem nejak dohodnout
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JVCNC: Hele, dám ti za pravdu. Ale není kabel jako kabel a byla poptávka po něčem co se dá sehnat snadno a rychle, což tohle tomu odpovídá a každý to bude mít doma (velmi pravděpodobně). Ale dál bych to nerozpitvával, tohle už je fakt mimo mísu :)
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    ORBIT: Ne, musí to být extra jemně laněné a konstrukce kabelu tomu také musí být značně pčispůsobena a to UTP kabel fakt nením oni se umí prošoupat o sebe i žíly uvnitř takže zvenku není nic vidět. Náhodný, byť laněný kabel se přeláme za chviku. Toho jak jsou flex kabely laněné jinak a i konstrukčně jsou jinak než běžné kabely si všimne každý hned jak ho odizoluje. Mimo jiné obsahují ještě i dummy žílu po které ty ostatní kloužou případně jsou sypané klouzkem. Protože jak se ohýbá tak se žíly uvnitř o sebe dřou.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JVCNC: Proto jsem psal ze to musi byt lane kabliky, ne drat.
    To co pises je problem dratu, ktere se ohybaji a zlomi.
    Tady uz vstupujes do domeny nekoho jineho ;)
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    ORBIT: UTP fakt není vhodný jako pohyblivý přívod, přelámané kabely jsem dneska zrovna zase řešil v práci
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    ANDY_WARHOL: S křížkem po funuse ale TME ma taky slušný sortiment ( ne pro mě 🙈). Případně GME ( Kamena nekde v Praze - pokud ještě existuje )

BTW nevedel by nekdo kde sehnat na metraz triax kabel ( prumerem odpovídající koaxu rg58 )
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ANDY_WARHOL: Jestli to je na nejaky mnozstvi od stovky kusu, tak mimo CR muzu doporucit svedskej Frinab. Skvela domluva, vzdycky dodavaj na cas, udelaj vselijaky konektory, predpajeni, harnesy, co si navymyslis. Spoustu veci co oficialne neprodavaj sou schopny sehnat a udelat. Nebo i jen poslou kabely na civce a ty si delej cokoliv, taky v pohode.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JVCNC: díky, to vypadá přesně jako to co potrebuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam