• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    ACID
    ACID --- ---
    SARGO: mezi pastelkama můžeš mít jen 0,5mm mezeru.. Jde jen o ten model
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Pokud je to ale nejaka art station tak bych osobne dal prednost uslechtilejsim materialum nez 3d tisk
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SARGO: Nemyslim si ze to nutne musi bejt hrozne robustni, je to jen o napadu a modelu.
    SARGO
    SARGO --- ---
    ORBIT: Nenašla jsem v těch databázích nic ani vzdáleně užitečného pro mě, usoudila jsem nakonec, že se pro to 3D tisk vůbec nehodí. Ve chvíli, kdy potřebuju ustájit naležato nějakých 150 pastelek, by to bylo ve výsledku hrozně robustní :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SARGO: Myslím, že to bude chtít dodat parametry jaké máš pastelky (prumer a delka) a kolik jich v tom chces mit a pripadne jak usporadane.
    SARGO
    SARGO --- ---
    REDSNAKE: Jo takhle, že by celý penál rovnou... ba ne vlastně, já to potřebuju na víc pater :-D

HEINZZ: Díky, tedy oběma díky, kouknu do těch databází :-)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    SARGO: Určitě šlo. = ) vy rychlosti sem se podíval na printables.com a nenašel sem, ale třeba budeš úspěšnější (nebo na thingiverse.com a jinych databazich modelu)

kazdopane i vymodelovat ho neni nic tak tragickeho, tak hodinka prace..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SARGO: Takovou tu klasiku jsem ted rychlym googlem nenasel ale co treba tohle? https://www.printables.com/model/136348-large-heavy-duty-pencil-case-24
    SARGO
    SARGO --- ---
    Lidé dobří, povězte mi - šlo by vytisknout takové to platíčko na pastelky? Takové to jak bývá v krabičce a pastelky jsou v něm vedle sebe uložené? :-D
    A pokud ano, dokázali byste mi poradit, kam se obrátit? Můj přehled i představy jsou nula. :-))
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    REDSNAKE: V tabu podlozka ( ten prvni ), pravym mysidlem na model v seznamu modelů
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZVIRATKO: Kde nastavujes ten height modifier prosimte? Ja si to i prepl do anglictiny ale nemohu to najit
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZVIRATKO: Asi uplne nedokazu rict kdy se to ulomilo. Tiskl jsem to jednou a znova nebudu. Ale ukladam do zalozek a treba se to bude hodit pod nohy
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    REDSNAKE: jestli to upadne na konci supportu (fakt prese tam, nebo az u tisku modelu?) tak tam dej vzdalenost 0.2mm, 2 kontaktni vrstvy, pattern nech rectilinear (netusim jak je to cesky), proste default. Pak pouzij Height modifier a posledni 2 vrstvy supporty az prvni 2 vrstvy modelu nad nim zpomal (rychlost i akcelerace).

LORD_DE_SEIS: Pravda. A nevim co to drzi, je pravda, ze polozeny budou ty "zobacky" o hodne slabsi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZVIRATKO: V popisu modelu je ze se to ma tisknout takhle. Nevim proc. Ono to nema plochej rovnej spodek aby se to dalo tisknou dobre lezato, ale je pravda ze ty supporty by pak byly kratoucky a tim padem pevnejsi… upadne to na konci tech tree supportu.kontaktni vzdalenosti jsem nenastavoval, to je nejakej missklick kdyz jsem ted jen delal screeny
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ZVIRATKO: tipnul bych, že ta delší hrana je o vous delší, než tisknutelná plocha
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    REDSNAKE: proc zrovna tohle netisknes polozeny? pokud to neni jen priklad :)
    btw v jaky vysce ti to upadne?
    a bez tech kontaktnich vrstev to funguje? Budu predpokladat, ze tam mas vzdalenost 0 schvalne, ale ty kontaktni vrstvy mi smysl nedavaj, to bude vypadat lip s nim a 0.2mm vzdalenosti...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Sorry za plachtu. Příště zkusim u toho tree supportu větší ten raft možná.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZVIRATKO: ten normální support žere hrozný kvantumata materiálu ale no
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    REDSNAKE: no a nebo zacni pouzivat normalni supporty, me ty tree supporty zas tak zazracny na vetsinu veci neprijdou :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam