• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    používání, stavba, zkušenosti, rady, nápady, prostě cokoliv této technologie budoucnosti.
    rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ACID: myslím že bude stačit upravit tu milimetrovou přepážku s dírama na moji velikost kořenek.
    ACID
    ACID --- ---
    ACID: a upřímně, tohle bych rozdělil na ca 5-10mm háčky a sólo tu podstavu s vyrezama pro korenky
    ACID
    ACID --- ---
    REDSNAKE: nakreslis profil, vytahnes do prostoru, vyrezes díry, done
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    je to na hovno model. Kus jsem toho vytiskl a nevím co tam ta bába cpala za kořenky ale z ikea tam nic nepasuje. Budu muset ten plát zkusit překreslit. To jsem na sebe zvědavej, ani nevím kde začít :D
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    ZVIRATKO: Je to na hovno. Hral jsem si chvili s datum guide a moc mi to neslo :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAKROUSEK: Díky moc, vypadá to že sis zasloužil bludišťáka! Děkuji
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    REDSNAKE: Ve sliceru otocit o 90 stupnu nastorc (nahoru), rozriznout nekde v pulce, save as, v jedne kopii smazat jednu pulku, v druhe druhou pulku, otocit obe pulky zpatky, vytisknout, slepit vterinovym lepidlem.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Diky vsem, skoda
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HEINZZ: to stejne nebude drzet a muselo by se to podlepit. Hlavne by se to muselo riznout nejmin na 3 casti, a tam bylo bylo tak tenky ze kdovi jak by to dopadlo. To je lepsi vytisknout ten drzak a zbytek vzit z lepenky nebo kusu dreva...
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ZVIRATKO: konektory ne, ale melkej dovetail v rezu by mohl..
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ZVIRATKO: me to taky prislo takovy ne uplne nejlepsi. Ale k rezu se pripadne dostanu nejdriv zjtra. = )
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ... a ted jsem to zkousel riznout a to moc neni jak
    TL;DR je to na hovno model :)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ten insert je tak tenkej, ze tam zadny konektory nedas
    takze proste splitnout na dva a slepit (podlepit)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Že jsem tak smělej, nechtělo by se někomu z vás mi to říznout v tom průšovi? Sám ho neprovozuji a neznám.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    REDSNAKE: prusaslicer umi rozdelit objekt a vytvorit dovetails/pegs/datum features, prave aby pak bylo jednoduche ho perfektne zarovnat...

Cut tool | Prusa Knowledge Base
    https://help.prusa3d.com/article/cut-tool_1779
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NAVARA: ten SpiceRack_InsertTray.stl se mi na podložku nevejde a kdybych to nařezal, tak nevím jestli trefím střed díry aby po slepení byla díra pěkná...

MAKROUSEK: Skvělá rada. Jak?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    REDSNAKE: Pockej, mam napad! Tak to vytiskni nadvakrat!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REDSNAKE: Split objektu ve sliceru. Nicméně tohle vypadá že se stejně slepuje z několika malých částí, takže by se to na běžnou podložku vejít mělo…
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ahoj,

chtěl jsem si vytisknout do kuchyně tohle - https://www.printables.com/en/model/115689-ikea-method-mod-spice-rack/files ale stl se mi nevejde na tiskovou podložku a gcode je vygenerovaný pro průšu a já mám ender 3 V3 KE, takže mi to nejde tisknout.

Dá se s tím něco dělat jiného než najít jiný model nebo překreslit?

Díky!
    ZIGI
    ZIGI --- ---
    HARVIE: Diky, to je v zasade ono :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam