• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    H2O
    H2O --- ---
    H2O: trošku si mi to zkazil :-)
    Aby to nebyla "jen" X1XL proti PrusoviXL
    H2O
    H2O --- ---
    ZVIRATKO: hm hm hm, ok
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ZVIRATKO: otazka je jak na tom bude Bamboo lab a s nimi skonci pravnici kvuli porusovani patentu.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    H2O: no ja osobne bych fakt pockal do konce roku s cim vylezou a pak bud koupil (pote levnejsi) X1C nebo to s cim vylezou (protoze to bude zase generacni skok, na P1/X1 uz dneska chybi veci co ma A1, jako treba sensor tlaku v extruderu), to resi hromadu problemu typu kalibrace filamentu a to, ze opravdu jen tisknes a tiskarna vsechno hlida (na X1 je to rekneme na 80%). Nejhorsi je resit problemy s AMS (a AMS chces :))
    H2O
    H2O --- ---
    Díky pánové...
    Takže tam není nějaký úplně zrejmy duvod, ze by P1S byla srajda?
    Že to je uzavreny design beru jako svůj risk, to preziju. Jde mi o co největší ease of use! Kamerku, bed leveling, 4matrose atp.

Díky díky, jdu do ní. Čekám až mi schvali B2B účet kvuli DPH a jdu do ni
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    H2O: ja mam qidi tech q1 pro a nemuzu si stezovat, draha neni.

Qidi Q1Pro - Nová uzavřená rychlá 3D tiskárna za skvělou cenu
    https://www.youtube.com/watch?v=uxjYY7lLMKk
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Kazdy lisak asi bude hajit svuj ocas a jako majitel ender 3 v3 ke od koupe prakticky jen tisknu furt pryc a pokud neco nedopadlo tak to bylo mou blbosti. Pla, petg, tpu, vse na vychozi profily a funguje to paradne.

Bambu bude mozna nekde jinde jeste, ale taky o fous i cenove.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    H2O: Ja jsem zaujaty, ale s Bambu jsem naprosto spokojeny a prijde mi to mnohem min "Cina" nez Creality (ale taky vic proprietarni). Taky by mel vyjit novy model nekdy do konce roku (mozna kazdou chvili). Nejvic bude zalezet na tom, z ceho a co chces tisknout, A1 taky neni vubec spatna a mnohem lepe se to snad servisuje.
    H2O
    H2O --- ---
    Bambulab P1S nebo Creality K1C (nebo neco jineho)
    Chci tisknout, ne si hrat s tiskarnou a furt něco nastavovat
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ACID: myslím že bude stačit upravit tu milimetrovou přepážku s dírama na moji velikost kořenek.
    ACID
    ACID --- ---
    ACID: a upřímně, tohle bych rozdělil na ca 5-10mm háčky a sólo tu podstavu s vyrezama pro korenky
    ACID
    ACID --- ---
    REDSNAKE: nakreslis profil, vytahnes do prostoru, vyrezes díry, done
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    je to na hovno model. Kus jsem toho vytiskl a nevím co tam ta bába cpala za kořenky ale z ikea tam nic nepasuje. Budu muset ten plát zkusit překreslit. To jsem na sebe zvědavej, ani nevím kde začít :D
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    ZVIRATKO: Je to na hovno. Hral jsem si chvili s datum guide a moc mi to neslo :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAKROUSEK: Díky moc, vypadá to že sis zasloužil bludišťáka! Děkuji
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    REDSNAKE: Ve sliceru otocit o 90 stupnu nastorc (nahoru), rozriznout nekde v pulce, save as, v jedne kopii smazat jednu pulku, v druhe druhou pulku, otocit obe pulky zpatky, vytisknout, slepit vterinovym lepidlem.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Diky vsem, skoda
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HEINZZ: to stejne nebude drzet a muselo by se to podlepit. Hlavne by se to muselo riznout nejmin na 3 casti, a tam bylo bylo tak tenky ze kdovi jak by to dopadlo. To je lepsi vytisknout ten drzak a zbytek vzit z lepenky nebo kusu dreva...
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ZVIRATKO: konektory ne, ale melkej dovetail v rezu by mohl..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam