• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    H2O: když jsem ještě bydlel v Praze, tak jsem u vás několikrát byl. Pivo výborné a prostředí příjemné, nemyslím si, že jste tak malí aby se na Vás vykašlal
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    H2O: Napis i bamboolabu o sponzoring, prinejhorsim budes odmitnutej. Budete tam mit (predpokladam) spoustu lidu, kazdej se bude ptat, logo je vsem na ocim a kdyz budete mit dobrou zkusenost, tak to budete doporucovar dal. Dava to velkej smysl.
    H2O
    H2O --- ---
    NAVARA: s enclosure počítám + filter + ledka ale skace na ceně oproti Bambulab, která má vše v ceně. A větší plochu.
    PECA: Průša se může vysrat na nějaký malý pivovar dvou bláznivých kluku 😀
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A případně do enclosure s filtrem
    PECA
    PECA --- ---
    H2O: se zeptej u Průšů, třeba se domluvíte na propagační slevě...
    Navic mají na prusament testy na "zdravotní nezávadnost".
    H2O
    H2O --- ---
    Bude to pak I o dobrem návrhu toho podtacku, aby snadno tiskl, vypadal cool a vysel dobře na cenu
    H2O
    H2O --- ---
    SPM: v Praze na Andělu
    Dejte vědět a doražte, probereme na místě 😀
    H2O
    H2O --- ---
    ORBIT: jako radeji bych propagoval Prusu, to je fakt.
    www.andelskypivovar.cz

JAZZZ: PLA snad tolik smrdet nebude. Ale s tim filtrem to zase nahrava Bambu... u Průši další penize nahoru.

JVCNC: ta tiskarna proste pojede furt... tak jak budou odchazet tak je bude dotiskavat. Pojede proste furt sama

ORBIT: cool faktor a sranda. Přesně tak. Máme rádi tyhle srandicky. Vse máme online, tlaky, teploty, kohouty atp...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SPM: Vsak ja se ptal jaky to je pivovar, ja mam pivo radsi nez filament
    SPM
    SPM --- ---
    Me by teda nejvic zajimalo, kde je ten pivovar :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    H2O: Já myslím, že cool faktor tisknutí tácků přímo před klientem má rozhodující moc :) Pochlub se fotkou až to budeš mít hotové.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    H2O: Pro lasery jsou dražší, pro gravírování levnější, To už si pak každý musí spočítat cenu sám podle toho na kolik si kdo cení svůj čas a jak moc spěchá. To co budeš tisknout měsíc se dá vyrobit za den.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    H2O: hlavne at je to v krabici s uhlikovym filtrem, protoze ten rozdil v pachu v mistnosti je hodne velkej, coz u takovyho prostoru myslim docela hraje roli a nebo musis pouzivat filamenty, co smrdi min.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    H2O: Kdyz to bude v prostoru pivovaru, tak tam dej Prusu misto propagovani cinanu ;)

Jinak super napad, jaky pivovar?
    H2O
    H2O --- ---
    JVCNC: znám, na laseru jsem používal.
    Ale ta cena je mimo
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    stačí jen progravírovat vrchí vrstvu a tam to má jinou barvu. Je jich fakt hromada, nejen jednolité barvy ale třeba i imitace kovu a pod tím černá. Jsou pro klasické gravírování a i takové které sežere i laser.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    QWWERTY: ne, dělají se vícevrstvé plasty právě na tyhle účely
    PECA
    PECA --- ---
    XCIDAR: Zpravidla nějak takto
    deadzone printable terrain - Hledat Googlem
    https://www.google.com/search?q=deadzone%20printable%20terrain

Někde je tu na výtisky lepší auditko, tak se můžeme přesunout tam. Zatím jsem nic netiskl, v tomto smyslu, ale je to jeden z hlavních cílů. :)
    H2O
    H2O --- ---
    JVCNC: tiskarna bude v prostoru pivovaru, ať lidi vidí jak se tiskne.
    Cnc frézka je bordel :-)
    Mam laser a mohl bych podtacky vylaserovat, ale to má každý.

AXTHEB: určitě lépe než papírové :-)
    QWWERTY: podtacek nepřijde do kontaktu s jídlem. Mytí poresim saponatem... do myčky určitě ne. Ty tácky jsou rychloobratka. Proto se budou furt tisknout dalsi
    PECA
    PECA --- ---
    XCIDAR: Tak ono to podle obrázku vypadá pro DZ ok. V nouzi bys musel nastavit nějaké % velikosti pro tisk. Na druhou stranu už jsou koukal, že DZ like terénu se dá něco najít. Nemám to tedy nasyslené, jenom jsem párkrát hledal. DZ kostky nají rozměry na celé palce, ne? Myslím, že ty terény to dost jednotně dodržují, ale neměřil jsem to, nezjišťoval a mám "voko jak kašparova kráva". :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam