• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Aug-12 - objednávky ještě před oznámením - rozposílali a objednávky od oznámení se už ani nenamáhají aktualizovat :\

Jsem Aug-13 a měl jsem to tu už mít týdny…

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    H2O: konstrukce mk4 je prostě obdobná co má bambulab a1. Je to konstrukce, kde se hýbe bed po ose y,
    Kdežto p1s hýbe stolem v ose z.
    Z podstaty věci je to mnohem stabilnější.
    Průša má tohle taky, ale jmenuje se to Průša xl.
    Ale ta vyjde hodně mastné.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jedu prusament a poznal jsem rozdíl mezi prusamentem a made4prusa třeba u té mmu3 jednotky - zatímco prusament se ohnul a zajel, made4prusa byl příliš tvrdý a musel jsem mu dovnitř pomáhat, když nemám tu mmu3 přesně tak jak je designována (tj. bez enclosure).
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Imho je pla tak zmaknuty ze staci to nejlevnejsi. Nebo ja beru pla dle ceny a fakt nevidim rozdil.
    H2O
    H2O --- ---
    SALAM23: opravdu se nevyznam, mechanicky je bambu lepší?
    H2O
    H2O --- ---
    ANDY_WARHOL: to me zajímá! Vážně je ta bambucka lepší? Jak jsem psal,nechci bastlit. Chci rozbalit a pak stovky hodin tisknout. A co nejrychleji. Primarne pojede furt dokola pivni podtacky.
    ACID
    ACID --- ---
    ENDER: Plasty Mladeč, Devil Design, Filamentum, eSun, Fiber3D.. Podstatné je, aby byl suchý
    PUNJAB
    PUNJAB --- ---
    MARTYYNO: Píšeš "nejsem schopny vytisknout prvni vrstvu". Z jakého důvodu? Plast neleze ven? Nebo leze, ale nedrží na podložce?
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jake pouzivate znacky pla filamentu? Mam prusa mini a resim zda jsou u ruznych výrobců nrjake rozdily..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MARTYYNO: taky jsem s tím valcil a byly to povolené řemenice na ose X.
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    Po brachovi jsem zdedil Mk3s v neznamem stavu. Rok se na ni prasilo ve sklepe.

Je to moje prvni tiskarna, uz jsem nad tim dohromady stravil vice jak 10 hodin a nejsem schopnej ji zprovoznit, nejsem schopny vytisknout prvni vrstvu. Rozebral jsem extruder a koupil novou trysku a ptfe, koupil jsem novou podlozku, zkousel jsem to ruzne vyrovnavat (testy prochazeji) a dostavam se uz do faze kdy jsem z toho frustrovany a ztracim motivaci tomu venovat dalsi cas. (volneho casu mam malo, starost o dum, o dite...)

Je tu nekdo z Prahy nebo okoli, kdo by mi s tim pomohl? Potrebuju odblokovat a postrcit spravnym smerem.

Idealne bych to nekomu privezl, on zjistil co s tim je, zprovoznil to, a az si pro ni zase prijedu tak mi vysvetlil cim to bylo a na co si dat pozor. Ja uz si pak s resenim individualnich problemu a beznou udrzbou poradim, ale ted se peru s tim ze na te tiskarne je pravepodobne kombinace nekolika veci ktere je potreba vyresit najednou a ja s nulou zkusenosti v tom hrozne plavu. Za sluzbu samozrejme zaplatim.

Je tu prosim nekdo kdo by byl ochotny mi s tim pomoci? Kdyztak sz. Dekuji
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SALAM23: Ja jsem tisknul super heavy + starship + mechazilla tower jako prvni tisk na mk3s a dela mi radost do dneska :)

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    H2O: jenže mk4s je konstrukcne u bambu spíš a1 nez p1s , a pak ten cenový rozdíl je ještě větší.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    H2O: ja nevim ,ale me prijde ,ze prusa zaspal ,kdyz prisel boom 3d tisku ,tak hezky nastartoval a vsichni ho kopirovali,ale ted mi prijde ,ze se drzi jedny konstrukce a vubec se nevyviji "po mechanicky strance" a tim jde do pozadi ,ale jen muj nazor.Slicer ma furt asi zatim nejodladenejsi i kdyz trochu neprehledny
    H2O
    H2O --- ---
    SALAM23: Já mám právě furt v kosiku bambucku P1S a Prusu MKs4
    Prusa dražší, ale měl by mit menší odpadl při multimaterialu.
    Rychlostni rozdil vlastně nevim
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    H2O:kdyz ono to fakt funguje na 1+ - sice drazsi ,ale asi bych tomu vytknul zatim jen svetlo na jedny strane,mam ji chvilku ,natisteno cca 500h ,zatim zadny zmetek a ta rychlost je neskutecna a v super kvalite
    H2O
    H2O --- ---
    Další provokater s bambu :-)
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    Tohle funguje hned po vybalení...až jsem to nečekal

SALAM23
    SALAM23 --- ---
    GULOGULO: je to vesmes za cenu linearu a extruderu, jen za tichou desku jsem dal asi pred mesicem o par stovek min nez to prodavam v baliku , navic k tomu hromada spotrebaku,fullmetal hotendy , skr turbo 1.4 jeste nezapojena + priprava na klipper ,linear na extruder atd-hodne nevybalenyho tuningu,takze cena vic nez dobra,jsem linej to prodvat po castech - kazdy zbozi ma svyho kupce - mozna se budes divit ,ale uz je to zamluveny - se seriovkou to nemuzes moc rovnat,puvodni je asi jen ram - vim co pisu, ty endery jsou v zakladu strasny mrdky vsechny - jasny nejak to tiskne ,mel jsem 3 , ted uz dikybohu jen velkou 5+ jeste zvyseny o 10cm, takze tisknu treba i 50cm veci,ale to se muselo taky komplet prestavet a odladit firmware a pul roku nastavovat a doufat,ze aspon tri ctrvtiny vytisku zdarne dokoncim ...jinbak za ty 3200 dostanes presne tu kvalitu odpovidajici cene - jen si po vybaleni staci zmerit zadany drahy a realnou vzdalenost co stroj udela a treba 10cm struny poslat vytlacit a zmerit kolik toho ve skutecnosti vytlaci - pak sam pochopis,ze tohle je tak pro deti hracka ,nehlede na fakt ,ze tahle konstrukce se cela vlni pri vetsich rychlostech ,takze i s odladenym vsim to tiskne na hovno...
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    jeste nekomu dela novy UI prusa sliceru takovyhle klauniady, jako ze se bud neupdatuji pole s hodnotama nebo oteviraji dropdown v uplne jine casti obrazovky nez by mely? :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam