ANDY_WARHOL: Spectrum jsem slysel taky nejakou chvalu. Devil si lidi taky chvali ale jejich ABS je hruza a des.
Ono to vetsinou tisknout jde dobre, horsi je to s tim jake vlastnosti to ma pak ( a jestli se to da vubec nejak vyladit ) a jak to vypada ( nekonzistetni prumer klidne i navzdory tvrzeni vyrobec ).
Jak jsem psal niz, znamy jede jen v Aurapolu na X1C a je spokojeny. Ja mam trochu jine naroky na kvalitu vysledku ( i kdyz jsem si vedom ze je to porad jen hot glue gun ).
Zasadni problem ( slepeny? filament ) jsem mel s eSun. S kterym jsou taky nekteri spokojeni. Jednu dobu mel dokonce fakt dobre ABS ( pomer cena/vykon ) a pak sel zas do kytek. I tohle nekonzistetni "chovani" ja beru v potaz. Chci vedet ze kdykoliv si od nich koupim treba ABS tak chci aby bylo porad stejne ( a nemam problem si za to trochu priplatit).
Nebudu zminovat ty strasidelne pribehy o ucpanych tryskach kusem spony co se zamotala do filamentu.
Na strane druhe se daji kupovat ve velkem ( na desitky kG ) kvalitni filamenty druhe kvality ( poskozena civka, trochu horsi navin ) za celkem hezke penize. Ale zas tak moc netisknu ( a uz ted nemam moc na filament misto :D )