• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    no ja sem nakonec zvolil lampicku, na alikovi koupim set led cob pasku, trafa a hlavne dotykovyho senzoru, ktery umistim na horni stranu lampicky

zene se to tak zalibilo, ze budu muset vyrabet svetla v celem dome. to uz bude asi trochu vetsi projekt, z vice dilu a tak, tak se pak pochlubim
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ANDY_WARHOL: Dalsi vec co jsem tim tisknul byla prusa balance game - ty fingurky. Tim ze jsem jich tisknul 20 v jedne varce, tak meli krasnou transition a dve sady jsou naprosto odlisne..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ANDY_WARHOL: Abych se priznal, musel jdem odtisknout ruzovy zacatek na neco pro deti :D
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ORBIT: koukam ze mas trochu jinak ladeny ty odstiny, taky hezky
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    pla sem netisknul, ale koupil sem si konecne hladkou podlozku tak uz muzu. na ty drsny to proste nedrzi
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANDY_WARHOL: docela hezky to vypadá

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ORBIT: je to pro mě zbytečný, já se realizuju na zahradě, pokojové květiny nechám ostatním:)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ANDY_WARHOL: automaticka zavlaha doma - mas co vylepsovat :D Ja mam v kanclu umelou orchidej. Kvete porad!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ORBIT: obecne nepotrebuju zadny dekorace, protoze to akorat chyta prach a kvetiny pestuju na zahrade, doma zadny nemam, protoze by to nikdo nezalejval :))) venku na to mam automatiku
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ANDY_WARHOL: Já jsem si takhle tisknul aliena a výskedek byl super :) Krásný model a výsledek. Ale asi hledáš něco maličko praktičnějšího :)
    Co květináč?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    nakonec se mi docela libi tohle
    https://www.printables.com/model/194527-lampi-led-strip-lamp/files

do vika nahoru dam senozor a udelam to stmivaci :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Přemýšlel jsem taky, že si udělám z 3030 profilu věž na 3d tiskarny, ale když jedem metr stojí 360 Kč, tak sem zvolil dřevo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Na inspiraci pro hlinikovy nabytek
    https://www.youtube.com/@TheAluminumCarpenter/videos

Taky planuju hlinikovy stul na tiskarnu. Kdyz to bude rezonovat, tak se daji vnitrky vylit epoxidem s piskem. Ale to uz jsme trosku v sekci diy cnc :)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    ANDY_WARHOL: S vase mode souhlas s
    MIKULAS, ale mel jsem taky duhovej a ty prechody byly hrozne "dlouhy", tj. na jednom perimetru bys musel vytisknout strasne vysokou vec, aby tam ten prechod byl, jako tady
    MIKULAS. Napred vyzkousej, za jak dlouho cca se ti barevnej prechod projevi.
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    ANDY_WARHOL:
    Třeba Lillypot
    Free 3D file Vase Mode Lilypot 🏺 ・Design to download and 3D print・Cults
    https://cults3d.com/en/3d-model/art/vase-mode-lilypot

MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    ANDY_WARHOL: když dáš "vase mode" a jednu vrstvu, tak je to skoro transparentní

Obecně ty tvary váz se pro svítidla celkem hodí.

Odkaz asi nemám, tisknul jsem (vodotěsnou) lodičku ale překvapilo mě právě, že je vidět skrz.

Jinak tohle vícebarevné vlákno je zajímavé třeba jako lego kostička, takovou nikdo nemá.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    dostal jsem pla, ktery je duhovy. tzn. ze na jedny spulce je mnoho postupne se prolinajich barev. napadlo me z toho vytisknout neco, kde ten barevny prechod nejak zuzitkuju. treba nejake svetlo. pla neni moc prusvitne, ale vytisknout neco s hodne slabou stenou, jen tedy na silu vlakna, dat do toho led pasek, tak by to fungovat mohlo...

a ted odtaz, mate nekdo tip na objekt, ktery by se na to hodil ? budu hledat sam, ale treba nekdo neco podobneho uz resil
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    MIKULAS: Předpokládal bych odtlumení tiskárny od stolu/stojanu který prisroubujes do zdi.

Ja to mám jen na skříni, nerad vrtám do zdi pokud nemusím zcela nutně. Ted to budu řešit jinak až se prestehuju za nedlouho...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam