ANDY_WARHOL: Uvidíme, po bráchovi tu mám MK3s+ a právě to MMU2s, které leželo rok a půl ve sklepě. Ani ta tiskárna nebyla v kdovíjak dobrém stavu. Ta se ale teď dostala do rukou velmi šikovného studenta a vypadá to, že se ji podaří dát nový život (doma mimo jiné disponujeme už MK4, takže tohle je spíš už jen "hračička". Jen mi bylo líto to prostě nedat dohromady s tím MMU, které na ní původně bylo, ale pak ho bratr sundal (evidentně technický problém). Takže ta tiskárna sic měla přípravu na tohle, ale to MMU bylo v dost rozloženém stavu hozené mezi ostatními díly z tiskáren. Zatím se ta oprava jeví jako dost low cost, teda až na nové tištěné díly, na které jsem měla požadavek, aby byly z carbonu. Nakonec se ukázalo, že těch dílů je potřeba víc, protože kromě nefunkčního filament sensoru byly špatné kabely a ložiska. Samotná tiskárna jela ale do posledního dechu a už si fakt zasloužila nějakou větší údržbu, kterou bych sice zvládla, ale neměla jsem na to časový prostor. Takže to MMU spíš už beru jako takový bonus, pokud se to podaří na to dostat. My se s bratrem několik let nebavili a našli jsme k sobě cestu právě přes 3D tisk, takže než umřel, trávili jsme nad tiskárnami hodiny a hodiny. Proto na tom tak lpím :D