ACID: Ja mám na jednom toolheadu CANbus a na druhé je USB ( orbitool ).
Na Tridentu jsem se vrátil ke koncakum po nějaký dobe se sensorless ale rozdíl tam neni úplně velký. Problém byl jen že jsem pak měl na toolheadboardu málo pinů takže jsem musel modifikovat desku. Neboť jsem potřeboval dva vstupy pro filament ( budouci nějaké MMU řešení). A menil jsem SB toolhead za Reaper protože chlazení ( Jinak je XOL, A4T, a dalsi od Annexu).
Probe jsem měl od clicky, pres clicky00, TAP, CNC TAP ( vitalii verze) abych zakotvil u Cartographeru ( nebo Beacon ), ma to i TAP o podlozku takže po prvotním nastavení komfort ( jen to stoji vic ale za mě to za to stoji).
Takže asi klidně dobrej plán. Osobně bych daval desku formatu NH než specifickou pro SB ( ale pokud ti SB toolhead stačí tak OK ), ať už USB nebo CAN tak nešetřit.na kabelu ( 3DO nebo 3DPTronics má fajnový) - vyhnes se řešení problémů které bys nemusel. Tusim ze LDO dodává dost slušný kabel ( stejne jako k Orbitoolu ).
ACID: Čistý PA to dá taky a nezkrouti se když budeš mit uvnitř dost teplo ( řekl bych tak 70°C + )
TOM_HOST: Voron bude takovej jakej si jej postavíš (a odladis ). Takže to může být úplný crap a taky to může být super stroj.