• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    NAVARA: INDX od Bondtechu. očekávalo se trochu že jej představí dnes ale misto toho vytahli co vytahli ( ale taky dobry ).
    Trochu jsem přemýšlel že bych těm dvěma Voronum pořídil Průšu 😃.
    I kdyz jsem přemýšlel spíš o K3 nebo RatRigu 🙈.

Každopádně ale asi stejně dřív udělám buď zelvu nebo kralika ( a pak podle mista v tiskárně to vyměním za INDX 🤣)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WEWERKA: Jo, ale nepíšou jak - protože u CoreOne ty cívky pořád zabírají prostor pro další tiskárnu napravo, nevymysleli žádné (spolehlivé) úložiště pod kapotu.

A někde jsem zaslechl, že už vyvíjejí nový model MMU, ta třeba to bude mít pořešené lépe…
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    NAVARA: Na blogu pisou, ze MMU3 bude casem.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WEWERKA: Snad na tu L verzi už nějak rozumně umístí in-box MMU4, mít špulky rozložené po stole je nedůstojné…
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Prusa CORE One L | 3D tiskárny Original Prusa přímo od Josefa Průši
    https://www.prusa3d.com/cs/produkt/prusa-core-one-l-2/

Zatim jen sestavena. Takze Vorona asi nebudu stavet jak to tak vypada :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    CYBERHIPPY: mám ju už 3 mesiace, rozhodne je tomu čo vytknúť a aj keď to nemám s čím porovnať, tlačí to aj tie zložitejšie veci - samozrejme ak si schopný v sliceri.
    CYBERHIPPY
    CYBERHIPPY --- ---
    ...anycubic jede ...prve vytisky na S1 Combo ...za mna maximalna spokojenost ;oD ...este budem testovat barevny tisk ...az dorazia nove vlakna....

H2O
    H2O --- ---
    ORBIT: pokaždé meju
    CYBERHIPPY
    CYBERHIPPY --- ---
    ...anycubic pjekne jede, tento tyzden mali akci 2 tiskarny za cenu jednej... tak to som nevahal... normalne ju maju za cca 12000Kc za kus ;oD ...zajtra dorazia, tak som zvedavy... 21. stoleti je super ;oD

ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKAUT: A cistota platu. Prach taky nedela adhezi dobre
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    H2O: Pruvan je někdy pěkná potvora...
    H2O
    H2O --- ---
    Stav stav... hele XL dobrý. Mam hodně multimaterial tisku.
    Ale třeba ted me prekvapilo srovnani s CoreOne u některých tisku..na XLku jeden fail za druhym a na Core to vyjelo na první dobrou. Mozna to je teda krytem no
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    H2O: Nekdy se stavim na pivko a muzes mi to povedet :) XL by me celkem zajimalo, nebot (a prave proto, ze) je to tiskarna, ktera se mi nikam nevejde rozmerove a taky nejsem uplne ochotnej za ni dat ty prachy...
    H2O
    H2O --- ---
    HVJ3R: nakonec aaano, úplně jinudy a jinak, ale ano.
    Ale už jsme cely oranžový a spokojený
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    H2O: To vypada, ze ses s Prusou precijen dohodnul...
    H2O
    H2O --- ---
    XLko a Corka jsou velká lákadla a časté tema dotazu. Stavte se někdy na pivko pokecat o 3d tisku v Andelskem pivovaru.

SKAUT
    SKAUT --- ---
    MARASAN: Positron pravděpodobně . Nedavno na nejakem RRF festivalu v US představili i větší verzi.

Koneckonců normální 3D tiskárna se dá otočit vzhůru nohama a bude tisknout taky. Stejně jako na boku a podobě ( samozřejmě musi věci drzet kde mají 😃).
    PECA
    PECA --- ---
    MARASAN: což nic nemění na tisku po rovinnych vrstvách. Viděl jsem i tiskárnu s naklápěcí hlavou, v jedné i 2 osách. Ale není to standard. Slicer to musí umět, čili furt specialita.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PECA: videl jsem prave na makerfair tiskarnu, kdy se hlava naopak pohybovala dolu, tisklo se na strop
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam