• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    ORBIT: Protože Bambus ( materiál) má patentovaný Construct3D, z kterého to chtel delat Průša původně ( a ta první byla ).
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    ORBIT: Vidiš, já zas četl, že to udělali jako poctu Průšovu tátovi, který byl truhlář :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MIKULAS: To je s prominutím blbost.
    Zisk je na kazdem produktu, jinak to nema vyznam delat. A takovehle exkuzivni veci po nich chteli zakaznici. Zrovna tenhle dreveny kus meli jako gimick na nejakem veletrhu a lidi jim rikali ze by to chteli. Tak udelali limitovanou serii z dubu.
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    PECA: na tom je bohužel vidět, že už nejde o tisk, ale o zisk :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    ACID: Tam sem ji měl taky ( GLADOS držák )ale protože jsem předělával elektroniku tak mi tam už nedosáhl flex ( protože jde do CSI slotu ) a nechtělo se mi čekat na delší.
    To tu širokoúhlou mam taky z AE. Zatím drží ( vzhledem k teplu ).
    Ještě ji možná vyměním ve V0 kde mám obyč ( taky AE ) a nevidim pravy zadní roh bedu ( opět - úplně to nevadí).

Ale až budu předělávat celý toolhead tak přemýšlím o nozzle cam. Na AE jsem našel nejspíš stejnou co prodává 3DO ( tu prvni verzi), musel bych teda bud tollhead PCB s USB hubem, nebo vymenit umbilical ( CAN + USB fousy ) nebo trapně táhnout extra USB kabel ( coz nechci)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ACID: dej link :)
    ACID
    ACID --- ---
    +-300
    ACID
    ACID --- ---
    SKAUT: já ji dávám do levého horního rohu, ještě ladím úhly, abych viděl co nejvíc z plochy. Kamera za +-z Ali
    PECA
    PECA --- ---
    Jo, vlastně jsem sem původně šel pro tip na nějaké cvičné modely pro kreslíře. Tedy lidskou anatomicky přesnou kostru a samostatnou lebku (také anatomicky přesnou). Něco jsem našel, ale pokud má někdo zkušenost s dobrým modelem, rád si nechám poradit.
    Přesnost nemusí být ve smyslu každičká kůstka, bo bych asi ani neposkládal, ale především proporce, rozměry/poměry velikostí velké kosti, polohovatelné klouby ideálně. Lebka s volnou spodní čelistí včetně zubů (zuby pochopitelně vcelku s čelistmi :) ).
    Potřebuji si to vytisknout a trénovat podle toho skicu a kresbu figury.
    Děkuji za tipy.
    PECA
    PECA --- ---
    ORBIT: Tohle mi přijde trochu ujetý. :)
    Jako rozumím tomu tak, že je to "poš" gadget do obýváku, showroomu, nebo tak něco. Také to podle toho je naceněné a bude to vyložená exkluzivita. Ale jako ok. Patří to k budování značky a kupce to najde.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    AXTHEB: Spis nemam trpelivost ji rozvijet, neprijde mi ze kdokoliv ze stezujicich ma zkusenosti s prumyslovou produkci, sorry.
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    Jo tohle se povedlo, to je moc pěkný :)
    Ono i obyč Core ONE (potažmo L) jsou na pohled fakt pěkný tiskárny.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Místo plkání se podívejte na video! https://www.youtube.com/shorts/4Eszomnyu2I
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    77WHITE: Měl by sis jít odpočinout, neudržíš myšlenku.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    AXTHEB: Hele, ilustracni pripad z cech- poptaval sem u ceskejch strojnickejch / zamecnickejch firmach mnohokrat a vetsinou byli stejne drazi jako prace udelana ve skandinavii, a to je tu v prumeru plat 3x vetsi a o danich nemluvim. Nemozny tu jejich cenu obhajit. Tolik k patriotismu:)
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    Je vidět, že lidi maj představy hezký. Realita je bohužel uplně jinde ;)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    77WHITE: Ale to je vzdycky neco, nemas jedinej elektronickej produkt, kterej by neobsahoval neco z ciny
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    77WHITE: Co je nepochopitelného na "z co nejvíce součástek a dílů vyrobených v u nás, v Evropě, USA či jiných spřátelených ekonomikách"?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    PECA: Drobnej detail, sem si jistej ze spousta jejich soucastek je stejne vyrabena v asii:)
    KULA
    KULA --- ---
    PECA: jsou to borci co konstruují poměrně složitou hydrauliku, takže když se vyjádří ve smyslu "návodka je děravá a chybí tu snad deset věcí", tak jim to přirozeně věřím. Jinak v krabici by nemělo chybět NIC. Byť jediná součástka chybí, je to řetězec komplikací pro všechny. Takže gratuluju, že Tobě to nasypali do krabice alespoň skoro.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam