• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    používání, stavba, zkušenosti, rady, nápady, prostě cokoliv této technologie budoucnosti.
    rozbalit záhlaví
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    WEWERKA: Tak jsem se na to koukla podruhy a on to nedrzi plast, ale zelezny profil. Stacilo ten profil ohnout zpet a dvere jsou zase rovne (facepalm). Tak ted nevim jestli je to treba tim, ze ty dvere se obcas zavrou a bouchnutim se to prohne nebo jestli to opravdu muze pusobit jako bimetalovy pasek, kdyz je to vnejsku uchycene k plastu.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Takze jsem udelala 15 testovacich vytisku, hrala si se vsema moznyma nastavenima a nakonec k naprosto dokonalemu vytisku stacilo zavrit bednu a zapnout vnitrni ventilator. Vsechno na default nastaveni, akcelerace zase zapnuta. Podlozka 50C od 2. vrstvy, 10% gyroid infill, 3 perimetry (1 z toho ten clenity). Nic se neborti, vsechno vypada uplne dokonale. Tolik vyhozeneho filamentu, casu a hlavne nervu... (opet facepalm)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ENDREW, RAINBOF: Diky obema za rady. Ted mi to dost pomohlo v boji s dalsim problemem :) Zrovna ted bojuju s vytiskem, kde se mi finalni povrchova vrstva podivne kroutila, ale predchozich 6 nosnych vrstev bylo v pohode. Jednou se mi to povedlo vytisknout dobre, ale 4x spatne. No a zapla jsem vnitrni ventilator a je to v poradku vsechno. (facepalm)

3D lac jsem neznala, ale uz na me ceka v alzaboxu. Zkusim co to udela, zrovna tak zkusim cely vytisk jet s pustenym ventilatorem.
    Nekde jsem cetla, ze tisk PLA/PETG by mel byt v pokojove teplote, tak jsem se snazila mit cely prostor nepretopeny/neprechlazeny, ale evidentne na to tam az tak moc nezalezi.
    ACID
    ACID --- ---
    tak už..
    Marlin změnil chování tlačítek a to tak, že tam kde byl doteď enter, je back na mainscreen, takže jsem se furt vracel misto vstupu do menu *facepalm*
    Takze nově:
    up = up
    down = down
    menu = enter
    enter = mainscreen
    back = back o jednu úroveň

tak snad to někdy někomu ještě pomůže, kdyby zápasil s Anet, Marlinem a Repetierem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam