HONCKA: bigbrother mi trochu vadi u toho hubu, ale je tam fyzickej vpinac mikrofonu, tak to mi asi staci :-)
takze mas tu variantu co ma bilou krabicku s tlacitkem u kotle a termostat pak bezdratovej/napichlej na usb kabel kdekoliv v byte, jo?
ja prave nevim, jestli jsou to jen ruzny variantynebo jak to je, ale vcera jsem koukal na nejaky videa a nekde zapojovali takovy kolecko na draty ze zdi a na nej pak nasadili ten nest, ale vsechny videa cz/sk byly s touhle krabickou ke kotli... tak z toho jsem trochu zmatenej
budu se muset v novym byte podivat (jeste tam nejsme prestehovany), jsou tam kroutici cudliky (s termostatem) na zdi prave na to podlahovy vytapeni, ktery je ale centralni, tzn zadnej kotel tam neni, ale podle me na to by to melo fungovat
mne se ten nest prave libi dost vzhledove, co jsem koukal na alternativy, tak je to vzdycky takovy "meh", na druhou stranu pokud bych dostal feedback ze je to ptakovina a ze mam radsi vzit neco levnejsiho, tak bych dost premejslel, jestli vyhazovat ty penize jen za vzhled