• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Bezplenková komunikační metoda
    LADYSERENDIPITY
    LADYSERENDIPITY --- ---
    Ahoj, používáte někdo / máte zájem o zavazovací plenky konopí-bavlna, značka Babyidea http://www.mamaja.cz/prebalovani-deti/hemp-hour-strap-2-ks-2? Nabízím 6 ks (3 fialové, 3 šedé), párkrát použité, ale v perfektním stavu. 1 ks za 100 Kč nebo všechny za 500 Kč. Lze osobně v Praze nebo poštou. Případné dotazy sem nebo do pošty.
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    SEBIEN: jo ta zmena signalu to je neco. my se po trech tejdnech zase trochu sehrali, uff teda. proste jsem celej den byla u nej, maximalne se mu venovala a celkem se zadarilo, uvidim jak to dlouho vydrzi. po tom, co zacal do plen pravidelbe i srat, jsem totiz chvili zacinala pocitovat lehkou marnost... ale ted zas asi ok. .mi to jeste komplikuje, ze casto jsme dlouho venku nebo primo cestujem a to pak se mu v tomhle smeru venuju fakt nedostatecne.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ALI_EN: bezplenkovka bych tomu teda už neříkala, přebalovací boje mi vadí dost, takže i kvůli nim pořád doufám, že to v ní furt je a třeba se zas chytí, abychom bojovat právě nemusely, takže sleduju a poslouchám, jestli nějak nehlásí, když něco vypozoruji, záhy to přestává platit, úspěchy teda nula, ale furt čekám :-)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ALI_EN: pořád zkouším. Ted se dvakrát vykadila do nočníku při mlíce, ale už zas kadí zásadně až pak...
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    resp teda dal klasicky bezplenkovku, nebo te to prebalovani odrazuje? ja jsem tuhle drzela mateje svejma nohama za jeho raminka, abych mu tu plenu byla nejak schopna zavazat...
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    SEBIEN: a zkoušíš nějak dál, nebo jsi nočník hodila z okna?
    LYDI
    LYDI --- ---
    ALI_EN: moje(ted rocni) zacala bojkotovat na konci cervna. a ted tenhle tyden se to - snad dlouhodobe - zas o dost zlepsilo.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    ALI_EN: přesně, u nás 2 měsíce, v podstatě od doby, kdy se začla obracet z břicha na záda - od nějakého 6. měsíce. Kolikrát se mi nedaří ani ráno chytit, což předtím bylo téměř 100%. Přítel už mrmlá, že "to asi nefunguje, tak to přestaň hrotit"
    teď se to maličko zlepšilo, ale i tak bych řekla, že bojkot trvá. Nebo že jí to prostě nějak přestalo zajímat, ne, že by to přímo bojkotovala.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ALI_EN: už jsem to tu psala opakovaně - u nás v zásadě trvá, asi 5 měsíců, s krátkými lřestávkami, my už jsme asi ze hry...
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    holky jak dlouho vam prvni bojkot trval? My jsem ted na dvou tydnech s tim, ze se prave naucil obratit na bricho a nejradsi by nedelal nic jinyho, nez se neustale obracel na bricho. k tomu si umi podat veci co jsou v dosahu i kousek za dosahem takze ted nocnik dava spis vyjimecne kdyz se ja strefim. a jaky dela ve vsem pokroky to vypada, ze ho to, jestli je pokadenej nebo pocuranej nebude zajimat jeste hodne dlouho.. jsou mu 4 mesice
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    přesně, jak to má KOTENCE, to jedeme i my. Teď se to i u nás zlepšilo, zase chytám káky do nočníku a sem tam i nějaký čůr, ale na signály ještě moc nehraje. Obvykle začne pištět až když už je mokrá. Tak mě aspoň hřeje, že ji přebalím hned a nenechávám ji v mokru.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    ALI_EN: já taky občas vyžehlim pleny, ale spíš jako projev prokrastinace, když se mi nechce žehlit košile a spol.
    Nejlíp mi BKM funguje v kombinaci s nošením, to se fakt nepočůrá a čeká až jí vyndám, i když je dýl po probuzení. Nejhůř, když si hraje na zemi, tam to prostě prošvihnu hrozně často.
    Jsem taky ráda, že to tak dělám. Nočník je samozřejmost a hovna na zadku vzácnost, už to je pro mě dobrej výsledek.
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    SEBIEN: chapu, proste prakticky duvody vyhraly.
    ja si z teda obcas prezehlim pleny. jednak s tim pak venku machruju, jakoze mam i s miminem takovou pohodicku, ze i zehlim, ale hlavne se, i kdyz nepatrne, lip oblikaj a lip se vejdou do tasky. a pak se mi i celkem libi ten kominek. nadseni me ale prejde tak do hodiny, kdy mates pocura tech plen treba pet. no a videt, jak rychle se ten kominek zsse zmensuje, to vylozene boli a zehlicka se zase na nejakej cas ztraci z dohledu. zas tolik toho volnyho casu totiz nemam :D
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SEBIEN: vlastne, to, ze bylo vyzehleny, zminuju jen proto, ze to prave neni samozrejmy a vzdycky u toho trpim..
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ALI_EN: nutnost, jinak by se neveslo do krabice (chca nechca, vyzehleny se sklada lip. A je to jedna z mala veci, co zehlim :-))
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    SEBIEN: vyzehleny povleceni? to smekam :D

jinak u nas je ted taky obdobi castyho bojkotu nocniku s tim, ze do minuty pak pochcije (nezehleny a uz nekolikrat pomoceny a uschly) prosteradlo. vetsinou se tomu jeste debilne smeje, ackoliv vzhledem k jeho veku verim, ze to neni skodolibost.

sice porad dost casto moci i do nocniku, ale tatam jsou jeho jasne signaly. ted jedem nejvice na casovani. po jidle, probuzeni a pak proste co chvili, dopoledne casteji nez odpoledne.

je mi to trochu lito, ale jedeme dal, snazim se necekat zazrsky a brat to, jak to je. jsem taky trochu flakac tak me hreje u srdce, ze kdybych se snazila vic... tak treba zacnu
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    KOTENCE: hehe, zrovna dneska mi kamaradka taky popisovala zazitek s kakanim venku, ze manzel to moc nerozdejchal, ze si pripadal jak pejskar :-)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Chjo, moje dítě začalo pravidelně kadit během oběda. Tak jsem si libovala, že chodí hned po probuzení! No nic, tak mam aspoň novej zážitek s kakáním venku a pro příště beru místo plenek pytlík na hovna :-)
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    GIMEL: je fakt že já jsem ráda že to přišlo až teď když stojí a zvládá (nadšeně) sprchování - dítě prostě šoupnu do vany a umeju, plenu přeperu v ruce (žlučovým) mýdlem (normálně látkujem nadále); dřív když bylo kratší období průjmu nebo tak holt byla větší spotřeba vlhčených kapesníků ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam