tak to vypada, ze mam doma adeptku na bezplenkovani, hrozne se krouti, kdyz se ma vycurat nebo vykakat do jednorazove plenky, a kdyz uz, tak ji to hrozne vadi a musim hned prebalit, tez se mi od vcerejska po nastudovani povedlo toto ctrnactidenni novorozene ctyrikrat vyprazdnit do umyvadla neb nocnik samozrejme nemam, ale jinak super, to uz jsem usetrila ctyri pleny :)
popravde me nejvic desi ze zase budou plne popelnice vrsicich se plenek, ale nejsem si jista, ze budu schopna davat to prani tech latkovych, zkousel jste nekdo bezplenkovou metodu s jednorazovymi plenami?
jinak jsem se rozhodla, ze bych zkusila ty pop-.in plenky, ale mam zamluveno jich deset a nejsem si jista, jeslti to bude stacit? je to i s tena vlozkama a separacnima vlozkama a tak
jinak kdyz se krputi, to ji asi mam rozbalit az nad umyvadlem zejo, ja to chapu jako signal, ze se ji chce, ale moc neverim ze by to vedome vydrzela, spis jakoze ji tam vadi ta plenka takze si tu chvilicku pocka na volno, vydavat u toho zvuk mi prijde legracni, zatim se prave vycurala po tom uvolneni plenky.
jako ne ze bych to nejak chtela, proste se to celkem nabizi samo, navic tentokrat budu s deckem opravdu jen doma bez dalsich povinnosti, takze si tu muzu s ni klidne celej den hrat s plenkama ;)
a v lete je potom nechavate ty decka uplne bez plenky?