Tak ja se pridam. Od nejakeho 1-2 mesice jsme jeli takovou polovicni bezplenkovku. Naucili jsme Cyrila kakat do umyvadla, obcas to bylo uplne vychytane, ale obcas bubec. Signaly jsem nejak nevypozorovala,.. kdyz zacal lezt, tak uplne konec. Pak zacal sedet /cca 8 mesicu/ a to moje mama (zvykla na to, ze se ot tak dela) hned poridila nocnik a ejhle! Od prvniho dne asi 3 tydny, kakal dopoledne vzdy, kdyz jsme ho posadili, a kdyz chtel curat, tak se okamzite po posazeni vycural. Pak nejak par dnu cesty cele se to rozborilo a po navratu (prave resim, ze to fakt asi bylo moje selhani, ze proste byl rad za spolupraci a kdyz se to prestalo tak hlidat a posazovat, vzal to jako zradu a sekl se?! nebo nechapu) proste najednou pri posazeni scena, okamzite se dral z nocniku a od te doby ho tam neudrzim ani vterinu. Davala jsem i par tydenni pauzy, na nocnik vubec neposazovala, ale sceny dela porad :(. ted je mu 11 m, vim, ze je na nocncik jeste malej a mam furu casu,, .. jen me vlastne mrzi, ze se tak sekl a nevim proc. A prislo mi dobre ho s tim seznamovat, tak jak to delaly nase mamy. Bez tlaku, ale posazovat a seznamovat.