PROMETHEA: K bodu 1.: Mám taky hladové dítě a do asi půl roka po probuzení následovalo kojení, neexistovalo jinak. Takže jsem to řešila většinou tak, že doma jsem dítě vysvlékla z kalhot nebo pleny a kojila nad nočníkem, nebo na pleně. Když jsme byly venku, tak buď čurala při kojení do plenky, nebo udělala pauzu v kojení . Doteď (9,5m) někdy chce při čurání sát, obzvlášť, je-li rozespalá nebo unavená. Kaká už sama na nočníku většinou ráno po probuzení a bez prsa .)
Jo a s polohou v klubíčku - má citlivý žaludek, takže po napití potřebovala nejprve DOBŘE odříhnout, jinak do klubíčka vůbec nechtěla (nemohla tlačit, dělalo jí to zle) a musela jsem celkově hodně opatrně.
Ale každý dítě je asi jiný a je potřeba zjistit, co vyhovuje vám. U nás se to hodně mění s tím jak roste - čím je dítě starší, tím dýl vydrží, ať už se jedná o kojení, nebo čurání. No a jak objevila lezení a stoupání si, tak mi na nějaký nočník prdí, čurat chce sama ve stoje a na kakání ji musím vždy něčím zabavit, aby mi z nočníku neutíkala po bytě s hovínkem u zadku jako pejsek.
Teď v létě mívá tričko a tepláky případně tričko a dole bez. V chladnějších obdobích nebo když jdem někam na návštěvu či do města body a vloženou čtvercovku, na to kalhoty.