Není tu někdo, kdo na RPi si nějak víc hrál s UARTem? Mám tu takový problém a vůbec netuším, co s ním... Mám UART zařízení, se kterým se snažím komunikovat. Prakticky veškerá komunikace vypadá tak, že já zařízení něco pošlu a ono na to odpoví. Aplikaci jsem zkoušel na stolním PC s USB UART převodníkem. Tam funguje všechno perfektně. Ve chvíli, kdy zařízení zapojím na UART RPi, tak při rychlosti 9600bps taky funguje vše perfektně. Ve chvíli ale, kdy rychlost serialu zvýším, nastávají problémy. Konkrétně pokaždé, když do zařízení z RPi odešlu větší objem dat (~600 bajtů, normálně se posílá tak 10) - zařízení mi už neodpoví (nebo minimálně nevidím na portu žádná příchozí data). Úplně největší sranda je, když USB UART převodník zapojím přímo do RPi - to vykazuje stejně blbé chování (tedy zařízení neodpoví po uploadu větších dat) ani při 9600. Paradoxně pokud cca stejný objem dat ze zařízení stáhnu (tj. přijde na port RPi), tak to funguje korektně i ve vysoké rychlosti. Nějak absolutně nevím, čeho se chytit... Kdyby mi to s převodníkem na stolním PC nefungovalo úplně normálně, tak bych podezříval to zařízení. Ale takhle mi přijde, že se ty uploadované data někde zadrhávají...