PARASONIC: ahoj, diky za tip na skvelou OpenELEC distribuci.
o vikendu mi prislo RaspPI2, nainstaloval jsem posledni OpenELEC kompilaci pro RaspPI2 a zacal vychytavat problemy-tykaji se prevazne OpenELEC a KODI
treba uz jste to nekdo resil, tak to sepisu sem:
1] vypinani systemu - je mozne nastavit/vypnout poslani vypnuti sparovanemu zarizeni pres HDMI-CEC?
pokud vypnu sytem pres tlacitko v CODI, tak se mi vypne i TV a protoze mam R-Pi napajen pres USB z TV, nevim jestli se stihne R-PI vypnout driv, nez mu TV utne napajeni - to napajeni budu resit samostatnym zdrojem, ale i tak bych chtel aby vypnuti rpi nevypnulo TV - to jsem zatim nenasel
2] mam problem pri prehravani stream videi na iVysilani - u nekterych videi (vetsinou se jedna o HD videa) se mi stava, ze se po nekolika desitkach vterin zaseknou, po peti vterinach nactou buffer a jednou zase na nejakou dobu dal.
Co pokud t same video prehravam ve stejnou dobu z PC, tak problem neni.
sledoval jsem jestli nejsou vytizena CPU * nic, jedine co se deje, ze se proste vycerpa 10mB buffer a pak to dlouho ceka na jeho naplneni (mam 5mbit linku, takze to +- 10 vterin nacita..)
U videi s mensim streamem je buffer porad full a k vycerpani nedochazi.
Nezda se mi, ze by slo o vsechna HD videa a ze by to byl problem jen iVysilani - myslim, ze to delalo i u PrimaPlay
na youtube chodi v poradku - respektive tam jsem zatim na problem nenarazil
3] jakou doprucujete android mobilni aplikaci? mam nainstalovanou yatsi, na ktere se mi libi preposilani youtube videi do RPI, moznost pouzit klavesnici na mobilu misto cvakani ovladacem. Nelibi se mi , ze pri ovladani RPI pres mobil je dost nepresny - nekdy se v menu posunu stejnym pohybem o dve polozky, nekdy o pet..
Pokud existuje vychytanejsi aplikace, pripadne rady jakto priohnout, tak sem s nimi :)
4] resil nekdo zprovozneni arkade konyoli na RPI? - co je k tomu potreba vse dokoupit, chodi to bez problemu na OpenELEC, atd..?
diky