• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FROORaspberry Pi - miniaturní počítač za 35$
    REASON
    REASON --- ---
    REFLEX: tu moznost stahoavt ceske som tam nikde nevidel.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    REASON: jak myslis nastaveni jazyka? co to presne rika? a co na to google?

resp. v Nastaveni -> Titulky, si musis nastavit ze chces primarne stahovat ceske, tak jestli na to nerve ten titulky.com plugin, ze tam mas treba anglictinu
    REASON
    REASON --- ---
    REFLEX: ja mam problem po mne chce addon titulky.com este nastavenie jazyka ale to mam v poriadku tak som stoho jelen D]:D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    LEXXA: no uplne automaticky to nedela, jen kdyz pustis video tak to vyhleda a da ti na vyber jakej z titulku stahnout (pokud u videa nejsou)
    REASON
    REASON --- ---
    REFLEX: super :D
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    LEXXA: stahuju rucne, ale genesis stahne automaticky z opensubtitles
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    REFLEX: jaky je addon na automaticke stahovani titulku?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    VECTOR: Video -> pridat soubory -> dulezity je oznacit ze slozka obsahuje filmy, nebo serialy po zvoleni cile, potom to dotaha artworky atd.

Druhej krok je stahnout addony na stahovani z titulky.com atd z http://kodi-czsk.github.io/repository/

Pripadne si stahnout i nejakej addon na automaticke stahovani titulku a vse si nastavit

.
    .
    .
    PROFIT :]
    KAERO
    KAERO --- ---
    VECTOR: co si precist navod?
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    VECTOR: dodržet správnou adresářovou strukturu a poštvat na to scraper? ideálně "anglický název (rok) " u těch filmů, kde to najde blbě se dá přes pravý klik dostat k dalším tipnutým názvům a z nich vybrat ten správný.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    VECTOR: kdyby se ti to zobrazovalo blbe v ty knihovne zaskrtni scraping z lokalnych souboru, nainstaluj si media elch a hura do toho :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VECTOR: šipka doleva a změn si styl zobrazeni.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Tak sem nejak zvladl spustis SMB i dalsi obdobne picoviny.

Co ted chci je, aby OSMC naslo filmy kdesi na siti umistene na WD My Cloud, idealne k nim stahlo nakej artwork a titulky. Tusite nekdo jak na to?

Ja jsem schopen do OSMC zadat IP adresu toho NASu a zvolit slozku, kde ty fukny jsou. Naprosto optimalne by to melo byt shopno stahnout ceske titulky (asi jako kdyz v MPCHC zmacknu pismeno D), ale to je jedno, jde mi o to spis aby ta adresarova struktura filmu nevypadala jako adresarova struktura, nybrz jako "galerie". Vsechny ty promofotky se tvari, ze je to samozrejmost, mne to pripada jako neresitelna vec.
    KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO: ale webove rozhrani awxi dokonce umoznuje nastavovani vsech moznosti kodi! http://kodi.wiki/view/Add-on:AWXi
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    PISKVOR: tak to máš smůlu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MILAZAJICEK: Děkujeme, kapitáne Nabíledni, to byla první věc, která mě napadla prohledat. Jestli se chceš přijít přesvědčit na vlastní oči, přijď - prostě nemá.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Nezapomente ze vyrobci to schovavaji pod ruzne marketingove nazvy a ted nevim u kterého vyrobce ale na jedne TV jsem to musel v menu povolit.
    FATTY
    FATTY --- ---
    MBR: mylny predpoklad.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MBR: Předpokládáš stejně jako já, a oba jsme se mýlili - mám 5 let starou TV Sharp, a neumí CEC.
    MBR
    MBR --- ---
    MARASAN: moje 6 let stara tv + nejstarsi rpi + aktualni kodi, to dava bez problemu. funguje to od verze HDMI 1.0, takze predpokladam ze jakakoliv tv s HDMI to umi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam