• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FROORaspberry Pi - miniaturní počítač za 35$
    DIDA
    DIDA --- ---
    Je tady někdo kdo provozuje Raspberry PI s originálním 7" dotykovým displejem a zároveň jede přes HDMI na monitor nebo televizi? Na netu jsou různé návody jak toho dosáhnout, ale většina jich má různé nevýhody...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Na původním Rpi3 mi chodilo bez problémů bluetooth audio na první dobrou. Teď jsem pořídil rpi3b+ a reprakto vidí a připojí, ale nic to nehraje :) zkoušel jsem zatím pár tipů, co vyskočily jako první z google a zatím bez úspěchu. Tak než budu tápat dál, tak se zkousim poptat tady :)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Ok, díky. Večer to upravím a uvidíme, co to udělá :-)
    FATTY
    FATTY --- ---
    JEREMIUS: jj.. Ta editace je v pohode, zazalohuj puvodni soubor, prepis, a melo by to okmazite fungovat (na zavolani pythona). Pripadna dalsi aktualizace to prepise - coz ti bude ale asi jedno, protoze pravdepodobne nejakou opravu bude obsahovat tak jako tak.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    JEREMIUS: pokud se nic nezmenilo tak se to prepise aktualizaci... apson pred rokem to tak jeste fungovalo
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    FATTY: To jsem z toho Diffu pochopil. Když to ručně upravím, bude to pak přepsané případnými aktualizacemi? Nejsem v Linuxu moc kovaný. Raději bych, aby to fugnovalo samo, než si to sám rozdrbal :-)
    FATTY
    FATTY --- ---
    JEREMIUS: pokud mas Kodi vyssi nez 16.1, muzes jednoduse prepsat jeden radek v tom pythonu.
    MUXX
    MUXX --- ---
    JEREMIUS: Zalezi jak moc spechas vetsinou je to opraveny hned. Jenom ted to nejak trva.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    MUXX: Díky. Je nějaká šance, že to opraví přímo v tom repozitáři, je to ještě živý projekt, nebo se to mám pokoušel ohackovat sám podle toho kódu?
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Funguje vám iVysílání? Mám OSMC, používám Kodi CZ/SK repozitář a přestalo mi fungovat iVysílání. Pořady a všechno to načítá až do doby, kdy se má něco spustit. Pak se nic nestane
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    LEXXA: jo, tim jsem mel asi zacit. LibreELEC OS, Rpi 3B+
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    VECTOR: na jake platforme? kody je jen sw a kdyz se podivas na definici kodi.service (popripade mediaplayer.service) tak uvidis ze se spousti az po network.service.
    WoL je hadam soucasti U-Bootu
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Resil jste nekdo Wake on LAN na Kodi? Pres ethtool jsem zjistil, ze je zapnuty (pres Wake-on: g - magic packet), ale stejne se nejak nespousti...
    ABE
    ABE --- ---
    Kdyby někdo sháněl ([ ABE @ Raspberry Pi - miniaturní počítač za 35$ ]) tak mohu poskytnout.
    10 kamer zatím nemam ;)
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    FATTY: pripadne i proverit, jestli to spis nez sambou neni nejakym updatem windows - neni to tak dlouho, co kolega v kanclu nadaval, ze po rebootu windows prestal videt na samba share a nakonec jsme nejak dospeli k tomu, ze samba share umel jen starej protokol.
    FATTY
    FATTY --- ---
    DOKKTOR: kremikove nebe nevim, od toho smart a scany, ale proveril bych, jestli nebyly zmeny v sambe.. V LibreElec se snazi kopat z jednicky na vyssi teprve celkem nedavno (a stejne kvuli windows kompat. to bude tezky orisek), tak jestli nahodou neco nebylo v OSMC (ten neznam). Ja jen nez to vyhodis do kose :)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    DOKKTOR: je možné, že se ten disk chystá do křemíkového nebe? nejakou dobu se stávalo, že nešel vidět ani v kodi, musel jsem ho vypnout a zapnout. je to letitá terabajtová 3,5" od samsungu.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    REDSNAKE: asi jsem to špatně napsal. ten disk je připojený přímo do rpi a z ostatních pc v síti není vidět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam