TEAPACK: hmm, hmm :-) Na bok to dát můžu, to problém není, krabičku si budu tisknout, takže udělat ji větší a hodně děravou taky problém není, ale úplně ji tam nedávat se mi zase tak moc nechce, vypadá to potom jako hrozný bastl :-D BTW znáš nějakého ježka, co se vejde na CPU ještě pod shield? Mi přišlo, že je tam strašně málo místa. Alespoň u té 3ky nebo 2ky nebo co to mám teď byl dost problém pod ten shield nacpat ten placatý kabel od kamery :-)
ANDY_WARHOL: step down měnič. Teda, na té současné mám step down z 12V a pak ještě proudový zdroj, relátko a výstup na LEDkový světlo, který ovládám z GPIO. Na tu současnou mi bude stačit asi jenom ten stepdown měnič (deska k tiskárně má ještě dost volných výstupů, takže se světlo dá připojit tam). Overkill, no, jestli ji budu stejně kupovat, tak cenový rozdíl už takový zas není. A jsou jistý chvíle, kdy to ta současná nedává a nestačí tu tiskárnu krmit (byť teda tady za to dojistý míry asi může nějaká neefektivita octoprintu, pač na FB jsem narazil na nějakou zmínku, že klipper a emulace SD nebo co tím problémem netrpí... ale nevím jestli se s tím chci babrat :-) ).