• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACKERTriatlon
    MISO
    MISO --- ---
    Sanders rekapituluje, sype si popol na hlavu a slubuje, ze si vezme trenera: https://www.youtube.com/watch?v=L7C0voETgUc&t=16s
    Kienle vzdal po biku kvoli pretrvavajucim problemom s achilovkami: https://www.youtube.com/watch?v=Jq2-zs_F_ws
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    Letos super podminky. Myslim, ze tyhle casy hned tak nekdo na Havaji neprekona.
    Hlavne Ryf se uplne zblaznila, 4:24 na kole - masakr.
    MISO
    MISO --- ---
    Crazy: http://eu.ironman.com/triathlon/news/articles/2018/10/kona-pro-race-recap.aspx#axzz5TqQxNsa3

    Tento rok vraj takmer bez vetra. Skoda Sandersa, moj oblubenec
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    7:52:39
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    MISO: lange se prsi na sub 8h IM, to jsem zvedavy
    MISO
    MISO --- ---
    Takze dnes 19:00 CEST startuje Ironman World Championships v Kone.

    Vase tipy na vitaza?
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    VICSYL: co zkusit na sever? Sice tam trochu spadl most, ale dá se přes Trójský, kolem ZOO po nové cyklostezce, kde teda pravda občas nějaký bruslař je, ale oproti jihu málo. Časem bruslaři odpadnou úplně. Myslels bike nebo silničku?
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    Tady je to pěkně xíplé :)
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    Nevim jestli to nepatri spis do cyklistickeho auditka - obe auditka vykazuji podobnou aktivitu, kazdopadne:
    Kde jezdite na kole na kratsi treninky v Praze? Ja bydlim na Vinohradech, sjedu pres Folimanku na Vyton a pak uz podel Vltavy na stezku - parada. Klasicky se pak dam u Zbraslavskyho (?) mostu na Dolni Brezany, dal Jilove a Stechovice. Jenze kdyz mam jen hodku / hodku a pul (resp. mam predepsany trenink na hodinu), tak nedojedu ani do ty Zbraslavi a na stezce je typicky bambilion lidi a pletou se, takze je objizdis atd. Abys udrzel na rovine nejakou tepovku, tak bys musel kontinualne trochu makat a ne se vlect za bruslarkou s hezkou prdelkou, ze (protoze proti ni jede zrovna rodinka na kole) .... Chtelo by to nejake kopce, tam uz tolik lidi sportovat urcite nebude (protoze to boli, auuu....), ale kde zase, kdyz nechci jezdit v nejakym hustym provozu? Moznosti je pocitam rada, ale samotnyho me nic nenapada - poradite? Trochu tezkost je, ze vyjizdim z toho centra - jako muzu asi nekam dojet metrem, cimz se cesta trochu prodouzi a da se to, ale samozrejme bych chtel mit luxus vyjet na ten trenink rovnou z domova....
    MISO
    MISO --- ---
    ULTRAMARINE: pozeram, ze masaker, hlavne ten beh musel byt jedno velke udolie slz :) Ja som sracka, ja iba Czechmana :)
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    tak kdo z vas se chysta na Goralmana v sobotu?
    GANDALFSEDY
    GANDALFSEDY --- ---
    Mate nekdo vyzkouseny nejaky hodinky s gps co nejak ok dokazou fungovat pri plavani v open water? vsude se jen pise jak malo vody staci aby ztratily signal ... takze hledam spis jestli je neco co funguje nebo nic? nejaky ty garmin, tomtom ... cim levnejsi tim lepsi samozrejme nepotrebuju aby mi to sdelilo co budu zitra snidat... jen kdyby se z toho dala vytahnout nakej gpx kvuli vzdalenosti a casu ...a zhruba trase.
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    ALI_EN: Cus Sancho, trochu jsem zakrněl - přišly nějaká zranění, rýmička, zároveň jsem pořád někde na cestách, tak jsem zatím soustavně netrénoval. Výhledově si potřebuji vybrat ten svůj závod a vědět, že se připravuji k danému datu. To bude teprve pravá motivace.
    Jak budu v Prg, dam vědět, můžeme vyběhnout a třeba tě to bude bavit (teda pokud nebudete zrovna jachtit) ;)
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    BUDDHA: prihlasil ses na neco? Me ten naockovala kamaradka na cervnovej triatlon, ja teda rada plavu (ted mam ambici ze 2.5 na 3 km), v kole jsem asi prumer, a neco asi ubehnu ale zatim jsem tomuhle sportu neprisla na chut, beru to jako nutny zlo. Coz se doufam zmeni.
    Uvidim, no, se dvema malejma detma jsem s casem na stiru. Kazdopadne se prave objednavam na hodiny plavani k profikovi, tak jsem zvedava a tesim se, to plavani me dost bavi.

    Jeste jsem dostala echo, ze na Zelenym pruhu probihaj nejkaky hromadny lekce plavani, tak jsem premyslela, ze to zkusim, nakonec jsem se teda rozhodla pro soukromyho trenera. Dela i pripravu na triatlon juch
    MISO
    MISO --- ---
    Prave som sa zaregistroval na CzechMana, wish me well :)
    KRYZSTOFF
    KRYZSTOFF --- ---
    BUDDHA: nevím, podíval bych se na nějaké triatlonové servery do termínovky. Mě se líbila série H-Triatlon tour, ale ta bude asi až v červnu zase.. Jinak myslim, ze v sousednim plaveckym auditku se chlor v bazenech resil - nektere bazeny ho pry maji vice, nektere mene - kdyztak profiltruj
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KRYZSTOFF:Díky, na plavání jsem se domluvil s J.Hýzlem, jen teda chlór mi nedělá dobře - tak toho 2x moc nenatrénuji...

    Ještě doporučení na nějaký závody rodinného typu - prostě, aby se kolem motali hobbíci, se kterými můžeš rozumně soupeřit.
    KRYZSTOFF
    KRYZSTOFF --- ---
    BUDDHA: Ahoj, nevim, jestli jsem na radeni ten nejlepsi - prakticky kdokoliv jiny tu je zkusenejsi :) Kazdop ad plavani jsem chodil 2-3 tydne a snazil jsem se naplavavat 2x vzdalenost pri triatlonu. Ted mam trenera se kterym plavu cviceni a je to videt. Nicmene i on mi radil, ze je uplne ok stridat kraul, pripadne par temp delat u kraulu s hlavou nad vodou (je frustrujici, kdyz po minute plavani zjistis, ze plaves nekam do prdele). Urcite se vyhejbat davum stoupnout si na startu na kraj do druheho sledu, a me by predtim pomohlo, kdybych si zkusil zaplavat v rybniku - to triatlonovy plavani je neco NAPROSTO jinyho, nez bazenovy plavanicko (vlny, nepruhledna voda,...) :)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KRYZSTOFF: Jak jsi trénoval kombinaci disciplín? Rád bych se zúčastnil svého prvního závodu, nejlépe 5/18 (nesu špatně teplo), tak by mě zajímal nějaký tréninkový plán. Samostatné závody (maraton /B7) mám za sebou, jen nevím, zda-li kombinace plavání/kolo/běh nebude nad mé síly. Asi největší rezervy mám v plavání
    KRYZSTOFF
    KRYZSTOFF --- ---
    par postrehu / report ze vcerejska: nakonec jsem to vcera dal za dost hroznej cas asi 3.17, ale byl to mazec. Bylo tam asi 800 metru prevyseni (jo, na svuj prvni triatlon jsem si vybral terenni - 500kolo 300 beh, yay me), ktery jsem moc nedaval. Plavani hruza, byl jsem zvyklej plavat decentni vzdalenosti kraulem v bazenu (cca 20k/mesic), ale tady jsem sel 2/3 prsa, 1/3 kraul. Kolo bylo celkem fajn, az na ty stoupaky - kdyz me predjizdela prvni holka, rikal jsem si kurvadrat, pak uz mi to bylo jedno. Ale par kluku jsem taky predjel, si ted vybavuju. Jen jsem teda dvakrat v zatackach spadnul - oba pady ve druhem kole (ze sedmi), rozedrene dlane, ale kolo nastesti vydrzelo, asi je zaklad ze zacatku jet pomalejc a zvykat si na trat. Beh byl pro me ciste utrpeni, i kdyz jsem myslel, ze mam celkem natrenovano (beham tak 110k/mesic). V depu mi nekdo sebral gel co jsem tam mel pripravenej, takze jsem byl po kole totalne bez energie, navic jsem instantne chytnul krece do obou stehennich svalu, ktery vicemene do konce nepolevily (ve flasce u kola jsem mel magnezii, ale evidentne malo). Hrozne mi trvalo nez jsem se nejak rozbehnul, pomohly obcerstvovacky, kde jsem bral ovoce plnejma hrstma a ve finale me motivovalo doplazit se dalsi kolecko pro kus jablka :) Asi od ctvrtyho 1.5k okruhu uz jsem se dal trochu dohromady a z indianskeho behu presel v regulernejsi beh, ale porad to bylo maso, i kdyz jsem vedel ze ted uz se tam treba i doplazim. Skoncil jsem nekde u konce (i kdyz "nejelitnejsi" kategorie), ale to me fakt netrapilo. Jinak plaval jsem nakonec v sortkach na behani..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam