Zdravím,jelikož ma tata-71let Parkinsona a chtěl jsem mu pomoci,hledal jsem kde se dá,přečetl mnoho materiálu a zjistil jsem že alopatickou medicínou cesta nevede,naopak vedlejší učinky vyvolavají z dlouhodobýho hlediska změny tlaku což vede k dalším lékum a ty pak k dalším atd atd. Po všem možným vč. marihuany žadný výsledek,spíše se to zhoršuje. Táta to vzdává,oddal se lékům a jakákoli alternativa je pro něj příliš namáhavá. Velmi málo se však vyzdvihuje strava-co přijímáme,to také jsme. Proč o tom píši?
Ted v létě jsem v Dansku potkal človíčka,který se z Parkinsona před několika lety vyhrabal,nemusí brát již žádné léky a v jeho letech -tipuju 80-bych chtel mít také tolik elánu. Poradil 4ist2 syrovou veganskou stravu!!!!!!!! a tohle je kniha kterou začal,zapujčil a doslova sem ji zhltal.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51i707x8A3L._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA300_SH20_OU02_.jpg
Na parkinsona se odkazuje hned na prvních strankach v kapitole Let`s start.Dokonce vyšla i v češtině. V priloze posílam PDF českého prekladu.
Sam sem začal jíst nasyrovo před 2 měsíci a výsledky jsou zřejmé-proběhla u mne důkladná detoxikace,zhubnul jsem na přirozenou váhu-víc nehubnu,zmizel mi atopický exém který jsem měl od dětství,cítím se líp,pružnější ,spánku stačí 5-6 hod a probouzím se svěží-to se mi nestávalo. A to pracuju v zemědělství.
Příjemný počtení :)
_VITAL_Morse-R_CS_Zazracna_detoxikace-Syrova_strava_a_bylinky_pro_regeneraci.pdf (6314932 B)