JOPS: To jsem ale nikdy nenapsal. Celou dobu se bavím o tom že 99% všeho tam jsou kopie (nenazývejme to padělkem, nejsou to padělky a to z 99,9%) až zboží v rámci šedého trhu...
Souhrnnou škálu schválně uvádím proto, protože většinou není poznat, kde se to přesně nachází, a po doručení se to zařazuje jen o něco lehčeji... Proto říkám že DX je super, ale je to trochu loterie :).
Taky mě baví to, že prostě kromě commentů a hodnocení tam není ukazatel kvality cena - občas bývají kvalitnější věci co jsou levnější a "ne-genuie", než ty dražší. A taky naopak, nebo někde mezi. Prostě loterie :)
SHARK: Addidas? To je nějaké české zastoupení čínského padělatele Adidasu?
JOPS: Další věc je že po pracovní době se to taky může dělat z jiných materiálů, jiným postupem, jinou kontrolou, bez dalších a předchozích kroků. A nemusí. Nebo to ti samí dělníci dělají v jiné fabrice. Variací je spoustu, čínská tvořivost je vysoká. A proto se budu stále bavit o "loterii" :)
D13: Supr
FILTHY_SAD_EMO: IMo nejsme eastern europe. Ale záleží na pojímání. Někde je polsko, rakousko, slovensko, česko jako central europe... povětšinou myslí eastern europe jako ty státy za (česko)slovenskem. Ale záleží, no...
FILTHY_SAD_EMO: Já jsem třeba našel pár dobrých koupí na ebayi UK, jenže mi přijde že 70% lidí tam má "not shipping outside UK".. supr...