KOC256: Zaplať si express doručení, dávají to na DX, i na tiny... ;-)
QUIP: Tak. eBay je fakt náhradní varianta, tam jsou zase výrobci co nakopí ze skladů nebo nějakých lokálních DX variant xx kusů a pak si z toho udělají sortiment na ebayi do vyprodání, někteří mají dokonce free shipping, který je často o dost rychlejší jak DX. Zase mnozí se často cukají s reklamacemi, což u DX je často víc jak v pohodě.
KOC256: Tak to dělám taky, a případně mám dárek pro přátelé, rodinu, okolí :-)
QUIP: Se čtečkama karet mám hodně špatný zkušenosti (jedna v některé fázi čtení přestala číst a karta byla ve stavu, kdy jediný co pomohlo bylo "opravit", reformátovat a zkusit vylovit zbytek fotek skrz nějaký recovery sw)...
Celkově jsem k elektronice od DX opatrný... (mám třeba vánoční řetězy, kde je to řešený tak že celý okruh, resp několik okruhů, je napojený přímo na 220V s tím že na potřebné napětí to stahují odpory v sérii před každou LEDkou. Už se mi stalo že jeden vyhořel (řetěz v pohodě jede dál) a hudělal bodovou pájku (tzn spálil plast v nejbližším okolí).
Oni tu elektroniku tam velmi často bastlí cestou nejmenšího odporu, nejmenších nákladů a největší jednoduchosti a nadimenzované přesně tak, aby to fungovalo. Pokud člověk není zkušený elektrikář, aby si případný výrobek vytunil (tzn. zvedl bezpečnost, stabilitu, životnost, či ho případně po čase opravil), tak je to občas opruz.