• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    VASAX
    VASAX --- ---
    Šikulové :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Dneska mi došlo:

    We're writing for SKU 174941, a Charging Cable for iPhone 5 iPod Touch 5 / Nano 7 / iPad Mini you have purchased in order 130910001089405876. After receiving the most recent batches of the items, it came to our attentions that the latest batches of the cables were wrongly supplied which are not for iPhone 5 as described.

    The wrong cables have already been shipped to you, we will therefore arrange you a new shipment for the correct cable within 48 hours. A notification email will be sent to you as soon as the replaced item has been shipped.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    QUIP: ale aspoň už mám doma prachy zpět.
    JIRKATRIBAL
    JIRKATRIBAL --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Ahoj,prosím Tě jak jsi dopadl s tím kolem?řešilyˇ celníci..?došlo v pohodě?a co tě stálo poštovný??díkes moc..
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi, zkusenost s touto strankou ? :)

    http://www.miniinthebox.com/cz/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    BTW: reklamovat se u nich da v pohode. spise jde o to zda ti to za tech par kacek stoji :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    ja tech normalnich kratkych kablu kupoval asi 5 (na 4 i 5) a jely vsechny v pohode. dokud se nevycukalo spojeni kabelu k USB hlave... osobne mam problem jen s temi dlouhymi :(
    QUIP
    QUIP --- ---
    Tak tu mam jednu velmi pozitivni referenci na Pandu a tip na chytrotelefon, kdyby nekdo chtel nejaky s HD rozlisenim :)

    JIAYU G3T Smartphone MTK6589T 1.5GHz Android 4.2 4.5 Inch IPS Gorillla Glass Screen- Black
    http://www.pandawill.com/...id-42-45-inch-ips-gorillla-glass-screen-black-p78429.html?___store=en_us

    Kamarad objednal, zaplatil a za nejakych 6 dnu to bylo v CR, pak to bylo 3 dny na poste / celnici (musel bohuzel doplatit clo). Takze do 10 dnu doma.

    Telefon jsem mel v ruce jen chvilku, takze zatim muzu rict jen to, ze ma dobrej display, ze funguje, ze je vykonnej (prehravani HD videa nahraneho action cam RD32II bez jakekoliv optimalizace pro mobily), zpracovani je taky dobry. Proste vypada to na kvalitni kousek, zadna lacina hracka... ale jeste se uvidi po case :)
    NYX
    NYX --- ---
    a ja se zeptam na tip na nejaky zarucene fungujici kabel k iP5 - koupil jsem dva tyhle http://dx.com/p/usb-sync-data-charging-lightning-cable-for-iphone-5-white-100cm-163395 a nefunguji (ani z PC, ani z origos nabijecky). pujcil jsem si na test iPad mini a s tim funguji v pohode. tak at zas necekam mesic na jiny kabel aby taky nefungoval.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nejaky tip na dobijeci kabel pro iPhone 4 a 5 o delce 2-3m?

    Uz jsem kupoval 2+2 a i se slusnym zachazenim (je to jen u postele) mi vsechny odesly).
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    KULA: hele pokud tam mas uz 9 dni ze zasilka tohoto cisla neni v evidenci tak je neco spatne, napis odesilateli at to proveri, tracking cisla nejsou aktivni hned ale devet dni uz je moc.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ANARCHY: i3 vyjde na stejny (mozna i mensi) prachy kdyz to budes kupovat po dilech, nebo na dvojnasobek kdyz si koupis kit nebo zajdes na workshop. Kvalita vysledneho vyrobku je pak uplne jinde.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    AXTHEB: Tak tomu celkem i verim, ale ne kazdy si muze dovolit lepsi za 5x vyssi cenu...
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    update ke kolu za 750 korun z aliexpress s nefunkčním tracking number. Jiný balík odeslaný o den ozději později už mám asi 10 dnů doma, tak jsem zatlačil na prodejce (který nemá nijak zářné hodnocení, vč. několika podobných případů jako mám já - pravděpodobně scam), ať to pošle znova s fungujícím trackingem, nebo dispute a jedna hvězdička. Napsal, že nemůže nic víc udělat, než že mám čekat. A jestli prej chci, ať dispute otevřu. Tak jsem to udělal, že nefunkční tracking. A z aliexpress mi asi za deset minut přišla odpověď, že mi posílají prachy zpět.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ANARCHY: Akorat je to strasna sracka no.
    VASAX
    VASAX --- ---
    Za chvíli tady za trackingový dotazy budu asi rozdávat RO... :-)
    KULA
    KULA --- ---
    QUIP: tak uvidime. Fakt je, ze 9 dni je jeste na cinu moc kratka doba.
    QUIP
    QUIP --- ---
    KULA: obavam se, ze ten balik nenajde zadny tracking... ani na CP ho to nevidi, takze pod timhle cislem urcite jeste neni v CR a pravdepodobne nebyl ani nikde jinde odeslany do CR
    Sledování zásilek (Track & Trace) | Česká pošta
    http://www.ceskaposta.cz/cz/nastroje/sledovani-zasilky.php?barcode=RB744356354CN
    Jinak by tam totiz uz ted byl v evidenci jakoze smeruje sem.
    KULA
    KULA --- ---
    Zdravicko, zminujete tracking...Mate nekdo v bookmarks zarucenou stranku, na kterou je spoleh? Aliexpress mi rika, ze muj balik se vydal na cestu 31.8 a pak nic. Zadny tracking finder nic nikde nevidi. Pripadne cislo je RB744356354CN.
    Bydlim v Ricanech, jezdi tu fakt extremni krypl, bezne posta umazana od jidla, umi privest i otevrene baliky, protoze je nejdriv stihne dat uplne nekomu jinymu tak mam paranoiu, ze v tom ma zase prsty :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam