• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    E2E4
    E2E4 --- ---
    QUIP: ty čísla výdrže jsou hodně teoretická i ve specifikacích velkých výrobců :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    QUIP: na DX píčou často "3000 mAh" battery a ve specifikacích že label 3000 skutečnost 1000.. holt čínský čísla no. :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    ROBOTON: S tim clem a DPH je to sazka do loterie. Ja objednal malou action kameru za $107, ale prisla ve 30cm velky krabici... a celnici se neozvali = nic jsem neplatil.
    Kamarad objednal z Pandy telefon za $200 v malem balicku a doplacel clo + DPH ~ 1000 CZK.
    Takze je potreba s timhle pocitat. A kdyz to vyjde a nic platit nebudes, muzes byt jen mile prekvapen :)

    Dve baterky se vzdycky hodi, o tom zadna. On ten telefon ma celkem slusnou vydrz ve stand-by, ale divim se, ze ma takovou spotrebu pri hovoru. Jako by byl takovy problem to pri hovoru nehonit na 4 jadra, zhasnout display a je to. Pri hovoru by v telefonu mel nejvic zrat akorat tak vysilac a to i stare telefonu s cca 800mAh baterkou dokazaly telefonovat treba 8 hodin v kuse a ne jen 2.

    BRUCOUN70: Z nejakeho jineho shopu bych to mozna stornoval, ale u DX neni moc velke riziko, ze by ti neprislo zbozi a prisel bys o penize. Reklamace se u nich vyrizujou nekdy zdlouhave, ale kdyz to zbozi opravdu neprijde a kdyz to s nima resis uz ted (tzn. vi se, ze tracking number je nefunkcni atd.), tak urcite nebudou delat problemy s refundaci, nebo poslanim noveho kusu.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    QUIP: E2E4: je to overeny... znamej ho ma pres pul roku a naprosta spokojenost.. s tou vydrzi nevim..ale dodavaji dve baterky...tak kdyz tak vymenim a bude :D

    jinak par veci nad hodnotou cla sem uz objednaval a nikdy sem nic neplatil...a za 4tis je to paradni telefon...

    a relane ma ta baterie 1800 misto 2500 co sem vygooglil...takze s ostatnima DX telefonama to vidim podobne...
    BRUCOUN70
    BRUCOUN70 --- ---
    Mě ten telefon zaujal hlavně výkonem a ta baterie snad něco vydrží. Jde mě hlavně o to že jsem to zaplatil přes Paypal 13.8 a příští týden vyprší ta lhůta 45 dní na vrácení peněz. Nevím jestli Pay zažádat nebo čekat.
    QUIP
    QUIP --- ---
    OMNISLASH: No mohlo by tam byt treba 2000 :) Prostor na to by tam byl.
    Ale jinak je fakt, ze kdyz si ted kamarad objednal nejake nahradni baterky k fotaku za $3 a za $6, tak misto uvadenych 1000mAh maji ty levnejsi 460mAh a ty drazsi 650mAh. S tim je holt potreba pocitat. Ale zase za tu cenu, kdyz original se u nas prodava asi za 600 CZK...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BRUCOUN70: u tech telefonu byvaji hrozne prodlevy. vzdy vyrobi sadu, rozeslou tem nejdele cekajicim a nejvice otravujicim zakaznikum a ostatni cekaji dal

    QUIP: 3800mAh to v zadnem pripade nema, to uz se rozebiralo snad na vsech moznych forech. vetsinou je to vazne spise tech zoufalych 1200mAh
    QUIP
    QUIP --- ---
    BRUCOUN70: obcas se to zdrzi... treba i na 3 mesice ;) Ale snad to nebude tenhle pripad. Docela zajimave na tomhle tvem telefonu je, ze pisou baterku 3800 mAh. Otazka je, kolik tam realne bude. Obvykle pisou treba 1800 a realne je to 1200 ;)
    BRUCOUN70
    BRUCOUN70 --- ---
    Ahoj tak jsem si objednal tenhle telefonek http://dx.com/...quad-core-android-4-2-1-wcdma-bar-phone-w-5-7-hd-8gb-rom-wi-fi-and-gps-white-233405 ale soudruhům nějak trvá doručení. Před tím jsem objednával nějaké levnější věci a vždy to přišlo do 21 dnů max. Ted zaplaceno 13.8 a 19.8 odesláno. Doslal jsem track number a to 2x. Nejdřiv na Hong post a pak na Swisspost a samozřejmě ani jeden funkční. Podpora na Deal odepsala ohledně tracku že prý to sledují offline a tak dále. No uvidíme.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    QUIP: plus s tím co se prodává u nás jsou aspoň nějaký zkušenosti, záruka, možnost vrácení do 14 dnů..

    ale nevím, tak se spíš ptám
    QUIP
    QUIP --- ---
    ROBOTON: Vypada to slusne, az na tu malou vydrz baterie pri hovoru (dve a pul hodiny je zalostne malo). Pak dej vedet, jak s nim budes spokojenej.

    Jeste me tak napada, jestli se vyplati tohle vubec objednavat z ciny, kdyz to vlastne v pripadnym clem + DPH vyjde na 5000 CZK. Neda se za ty penize neco podobneho sehnat rovnou u nas? (ja trh se smartfonama vubec nesleduju, tak nevim, co je tu v nabidce)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FILTHY_SAD_EMO:
    kdyz jsem to zkusil naposled tak mi v reklamaci odpaleneho portu dali novy iP...
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    KOC256: zkus a uvidíš.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VASAX:
    Premyslim zda mi to ten iP odpali a nebo to jen nebude delat to co ma...
    VASAX
    VASAX --- ---
    Šikulové :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Dneska mi došlo:

    We're writing for SKU 174941, a Charging Cable for iPhone 5 iPod Touch 5 / Nano 7 / iPad Mini you have purchased in order 130910001089405876. After receiving the most recent batches of the items, it came to our attentions that the latest batches of the cables were wrongly supplied which are not for iPhone 5 as described.

    The wrong cables have already been shipped to you, we will therefore arrange you a new shipment for the correct cable within 48 hours. A notification email will be sent to you as soon as the replaced item has been shipped.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    QUIP: ale aspoň už mám doma prachy zpět.
    JIRKATRIBAL
    JIRKATRIBAL --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Ahoj,prosím Tě jak jsi dopadl s tím kolem?řešilyˇ celníci..?došlo v pohodě?a co tě stálo poštovný??díkes moc..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam