• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    RESCAPE: aktualne mam prvni neblahou zkusenost ze objednavka byla rozdelena na dve casti (nejaky drobnosti do jedny a telefon do druhy) a prvni cast uz mam vic jak mesic doma, telefon putoval z buhvijakeho duvodu do svedska kde zmenil tracking number, pak se dlouho nic nedelo (to cislo neslo tracovat) tak po dvaceti dnesch po shipping pisu na podporu na dx jakoze coze, a najednou se ten tracking objevil jako ze pripravene na odeslani (ve svedsku.. wtf) a vcerejsi stus byl ze to ze svedska dorazilo do singapuru :D
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    VASAX: hele.. ono co se hw tyce tak je obecne vice mene vsechno stejny.. kdyz rozeberes galaxy s4 tak tam taky nenajdes nic co by nebyla typicka china konstrukce, takze prave ta krabicka je pro mne rozhodujici, protoze je velkej rozdil mezi tim jestli je to plastak nebo jestli ma kovovej ramecek.
    ta vymena displaye bude cca za dva mesice momentalne nejsou finance :) ale urcite dam report
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    TAJSO: OK, tak to bude asi nějaká chyba systému
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    RESCAPE: jo.. bohuzel :/
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    DX mi sám od sebe přestal zasílat potvrzující emaily že zásilka byla odeslána. Nikde v nastavení jsem nic neměnil.
    Máte stejnej problém?
    VASAX
    VASAX --- ---
    TAJSO: Ale z principu jsou to v podstatě všechno stejný HW strčený do různých, občas jen v detailu, krabiček :-D

    Doplňky zatím pořád moc nejsou, co jsem koukal...

    Pak dej vědět, jak dopadal výměna displaye, zajímá mě to.

    A tyhle demence, to je klasika. Máloco nasere víc, co?
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    TAJSO: a v kombinaci black+red se mi i docela libi, ta s5 co mam je designove fajna :) navic by to mohlo znamenat ze si rozjeli I prodej ruznych doplnku a prislusenstvi coz bylo jednine co jsem u tech Star telefonu postradal. Jinak oba typy ktere jsem mel maji super zpracovani s kovovym rameckem (dokonce ten starsi jeste robusnejsi nez s5)
    Bohuzel tedy ani ten ramecek nepomohl uzivatelove neschopnosti takze jsem si na te s5 rosednul display (dmnc typu alcohol, zadni kapsa :)) takze se chystam za 80$ koupit novy display
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    VASAX: Star S9 je ten ktereho bych se z toho vyberu nebal.. mam pozitivni zkusenost s telefonama tyhle "znacky"
    VASAX
    VASAX --- ---
    KOC256: Ne moc dobře, jeden ticket málokdy řeší jeden člověk, na všechno jsou uniformní postupy. Jak jsem viděl, jak to funguje třeba v jedné (velké a známé a profesionální) firmě, tak mi DX CS začal dávat hodně smysl.

    Tady nejde o samotný systém, programové řešení, jako o jeho využití.

    Jako já z DX CS nikdy neměl nějaký problém, čekání mi nevadí, nejsem cholerik a přehnaně asertivní, kolikrát se mi podařilo vybojovat i lepší řešení, než mi z fleku nabídli.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VASAX:
    jak fungují?

    jeden HD systém jsem navrhoval a uvadel do provozu. s nekolika dalsimi se setkal. ale nikde nemohlo vzniknout toto pokud to neovladali ignoranti :)
    VASAX
    VASAX --- ---
    KOC256: Asi nejsi obeznámen s tím, jak fungují tickety ve velkých firmách, co? :-D
    QUIP: Jako když budu chtít našlápnutý smart, tak asi byde lepší dát za něj 5000-6000 než si připlatit další 4000 za nálepku Samsung...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    QUIP:
    no tak nejak mi prijde ze tam nemaji system a nebo neni dobry...

    Kdyz jsem nekolikrat resil reklamace, tak mi obcas prislo, ze ti lide o svych minulych zpravach skoro nevi jelikoz obcas se mi stalo ze co treti zprava byla stejna jako prvni a ze se porad motame dokola...
    QUIP
    QUIP --- ---
    VASAX: ad telefony - nemyslel jsem to tak, ze by mely byt spatne, spis jen ze uz je to celkove docela dost penez na telefon obecne (nejsem z tech, co povazujou cenu telefonu ala Samsung za 10k za normalni ;) )
    Ad recenze - me nastvali s tim pristupem, ze to tak dlouho nikdo neresil a pak o vsech recenzich reknou, ze nesplnujou podminky (ale nereknou jaky). Takze ja jim na to prdim. A to jsem tam za tu dobu nakoupil celkem dost veci, ktere nemaji zadnou recenzi a chtel jsem psat dalsi recenze, ale nepsal uz kvuli tomu, ze mi tam tyhle 4 visely porad Pending.
    VASAX
    VASAX --- ---
    OMNISLASH: Tak to jsou telefony leden/únor, takže recenze pochopitelně ještě nejsou, jinak mnozí z nich jsou právě nástupci 5hvězdových
    QUIP: Pár lidí tady tak nakoupilo a jsou spokojení, pár znám co tyhle mají a jsou taky spokojení.
    QUIP: Hele já jsem napsal už desítky recenzí, sem tam se nějaká sekla v systému a musel jsem si to vyticketovat, když to nešlo, tak jsem ji postnul později znovu (v nejhorším případě tam byla dvakrát). A to jak pochvalné, tak kritické.
    QUIP
    QUIP --- ---
    OMNISLASH: Taky radsi vybiram veci s recenzema, to je fakt. Obecne bych si asi takhle z ciny neobjednal telefon za $250. Na muj vkus je to za neznamy produkt az moc penez. Tech cca $100 za kamerku jeste dam, no.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    QUIP: jasne, chapu to z tveho pohledu. jde mi o to, ze sam bych si zadny z tech tydlifonu nekoupil, kdyz u nej neni recenze, protoze bych mel mirne obavy
    QUIP
    QUIP --- ---
    OMNISLASH: ani se moc nedivim, ze nemaj recenzi. Jestli to tam chodi s recenzema tak, jako to bylo v mem pripade, kdy mi ani po pul roce neschvalili 4 recenze (porad byly "pending"), tak jsem jim psal na support a odepsali, ze se na to podivaji. Pak ctvrt roku nic a pak mi prislo, ze ticket uzaviraji, ze jsem jim ja na posledni zpravu uz neodepsal. Posledni zprava v tom reseni je ale odeme a neodepsali oni. Tak jsem jim psal znovu, otevrel novy ticket a tam mi odepsali, ze to overovali u vedouciho oddeleni a ze moje recenze nesplnuji podminky, takze je nemuzou schvalit. Tohle vyjadreni z nich vypadlo po 9 mesicich.
    Pritom kazda recenze je uplne jina. Nektera pozitivni, nektera negativni. V kazde je dostatek textu atd. Proste recenze jako kazda jina, co tam na webu jsou videt.
    Takze at jdou do haje a na zadny produkty uz jim tam recenze psat nebudu. Pro me je to ztrata casu.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    VASAX: skoda, ze zadny z nich nema ani jednu recenzi.. az se cloveku tem speckam nechce verit :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    ARMADILLO: Na DX za $107 Action Cam RD32 II. A ted nejakou dalsi kamerku, taky za $107 z FoxOffer.

    A tim se dostavam k dotazu - kupoval jste nekdo neco na FoxOffer? Jak dlouho tam obvykle trva vyrizeni objednavky? Je to nahodny jako u DX, nebo jsou nejak pravidelnejsi? (neni to tak velky shop)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam