• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    tak jsem si objednal z aliexpress náhradní adaptér k laptopu. Funguje, a zatím jsem nevyhořel. Je asi 2x větší, než origo a je na něm světýlko, ale funguje. A stál jen asi 11 USD.
    QUIP
    QUIP --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Nebo prochazeji a na DX prodavaji prave ty, co neprojdou ;o) Ja mel teda kabely vzdycky v poradku. Vylozene DOA mi asi nikdy nic neprislo. Akorat u dvou nabijecek na mobil je problem s nejakou filtraci na vystupu, takze s jednou se mobil po pripojeni restartuje a s druhou nereaguje dotykovy display. Ale jina zarizeni s tim nabijet jdou.


    VASAX: Ja tam ale vazne nemam nic vylozene negativniho v tech recenzich. U LEDky pisu, ze to neni vylozene warm white, coz psal i nekdo dalsi, ale jinak jsem s tou LEDkou spokojeny (sviti dost a vsechny jednotlive body na ni sviti stejne, takze i v nadpisu recenze je, ze je to dobra koupe za dobrou cenu)
    Dal tam byla treba hamaka (houpaci sit), ktera je taky dobra, jen to neni pro evropskyho cloveka, protoze je kratka, takze jsem napsal, ze je spis pro deti a ze urcite neunese 200kg, ktery tam pisou v popisu, protoze to by ten material zase musel byt o tridu nekde jinde.
    K nejakymu zimnimu nahubku (kryci pas pres pusu, nos a krk na suchy zip) jsem jako jedine negativum napsal, ze by bylo dobry, kdyby to meli ve vice velikostech, ze kdyz ma nekdo vetsi hlavu, bude mu to maly. Ale jinak tam taky dal popisuju, ze material je prijemnej, usity je to kvalitne atd.
    Zkratka me prijde, ze to jsou recenze tak, jak maji byt - vyvazeny, jsou tam zminena pozitiva i negativa. Ale prece to, ze je to mensi velikost, neni negativni recenze. Malejm lidem to bude naopak vyhovovat, ale kdyby si to koupil nekdo velkej, bude nasranej, ze je mu to maly.

    Me by ted spis zajimalo, jak ty Pending recenze smazat, aby mi tam nestrasily donekonecna.
    VASAX
    VASAX --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Zase u některýho zboží dělá DX "vstupní" kontrolu (ty dražší kousky elektroniky většinou). Nebo se o to dá požádat, ale je to zase o tom jak to napsat, přijde mi že často nejsou nepřejícní, ale jen nechápaví, a když něčemu nerozumí tak ti raději řeknou že se moc omlouvají ale že to nejde :-)
    VASAX
    VASAX --- ---
    QUIP: Já jsem napsal i nějaké negativní. Ale zase na druhou stranu to s čím byl problém jsem nejdřív řešil se supportem (což je jedno z pravidel recenzí, btw) a vždy úspěšně vyřešil (tzn třeba když to je funkční věc s vadou tak jsem dostal částečný refund atak, nebo nová věc... nebo celý refund/nová věc pokud to bylo vadný k vyhození...), a zmínil jsem to tam a nebyl s tím problém.
    Je pravda že se mi seklo pár čistě pozitivních recenzí, a musela proběhnout nějaká ta konverzace. A některý jsem řešil tak, že jsem to postnul znovu, jen jsem to lehce upravil (já si stejně mezitím vzpomenu ještě na něco, co jsem chtěl), a prošlo to (asi to dostal do ruky zrovna někdo jiný).
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    QUIP: spatna vystupni kontrola. Presvedcuju se stale dokola, ze tady ty nejlevnejsi DX/aliexpress kusy zadnou vystupni kontrolou neprochazeji.
    Protoze nefukcni kabel by doprdele asi nejak zjistili...
    QUIP
    QUIP --- ---
    VASAX: Myslim, ze uz je necham bejt. Uz to nikam nevede :)

    Really sorry again, i do hope that i can help you approve your review but i'm sorry i can't. and so i ask the related department of your case again, they still replied me that your review can't be approved.

    I'm sorry i can't help you . You'd better write some new positive review to see if they will approve. ok?

    No uz vidim, jak pisu review na kamerku RD32 II, zminim tam, ze ma 24 mrtvych pixelu v obraze a zase to neprojde... ale lhat a zamlcovat negativa zkratka neumim :) (a tech 24 mrtvych pixelu tam skutecne je a stezoval si na to i nekdo v jedne diskuzi, takze to neni vyjimka jednoho kusu, ale spatna vystupni kontrola)

    Na druhou stranu ted aspon presne vim, jak se stavet k hodnocenim na DX - s veeelikou rezervou, protoze ty negativni (i kdyby jen trochu) se tam neobjevi.


    A z FoxOffer pisou:

    Package will be shipped today, and update the tracking number soon.
    VASAX
    VASAX --- ---
    QUIP: Hele, já už jsem nad věcí, protože jsem si tam taky užil svoje. člověk pak najde určitý metody, kterých se drží, obrní se a prostě to do nich tlačí dokud se pomalu ale jistě nedostane alespoň ke kompromisu...
    QUIP
    QUIP --- ---
    VASAX: člověk musí být stručný, k věci a modlit se ať ho pochopí
    To je presny. Kdyz jsem zacal "normalne" a polozil vic otazek najednou, tak mi odpovedeli na tu jedinou nejmin podstatnou, takze ted uz posilam vzdy jen jednu otazku a cekam, co bude dal :)
    VASAX
    VASAX --- ---
    QUIP: Jako soudě posle některých hodnocení bych se nedivil že se občas na tom supportu musí plácat do halvy, co jim tam chodí... :-D

    Však jak jsem řekl - měl jsem negativních review několik, nebyl s tím nikdy problém.

    Jako s DX support je to občas prostě o tom zaujmout postup a trošku se vžít do toho, že člověk musí být stručný, k věci a modlit se ať ho pochopí :-D
    QUIP
    QUIP --- ---
    VASAX: nejsem retardovanej, abych napsal negativni text a dal tomu 5 hvezdicek :)

    A i kdyby to byl negativni obsah, tak od toho je to review a ne PR. Vzdyt tam i sami maji chlivek Pros a chlivek Cons. A kdyz uz tam mam neco v Cons, tak treba u LEDkovy "zarovky" je The light is not really warm , coz psal i nekdo dalsi v recenzi k te same LEDce.
    Nemam tam nikde zadny zbytecny prudy a nesmysly. Vazne ty recenze vypadaji uplne normalne, jako hromada jinych zverejnenych na DX. Jinak bych se s nima o tom ani nezacal dohadovat.

    Ted uz se s nima dohaduju fakt jen ze sportu, ale dostava me tenhle zpusob moderniho rizeni ticketu, kdy odpovida nekdo, kdo na vec nema a nesmi mit zadny nazor a snazi se jen tlumocit myslenky nekoho jineho, kdo se se mnou zase nemuze bavit. Takze k jadru veci se dopracujem bud za dlouho, nebo spis vubec.


    Ale at tu nerozmazavam jen DX... tak jeste k FoxOffer, kde mi 25.2. psali Your order will be shipped in 2 days, we got too many orders on vacation, orders will be shipped in turn.
    Takze uz je to vic jak tyden a objednavka stale neodeslana. (objednano 17.2. a na webu pisou, ze posilaji do 2 pracovnich dnu)
    VASAX
    VASAX --- ---
    QUIP: Ale jim nejde o hodnocení ale o obsah. chápu to jako negative spíš jako neschválený
    QUIP
    QUIP --- ---
    Moje dohadovani s DX supportem kvuli neschvalenym recenzim je fakt nekonecny a absolutne nikam nevedouci.
    Kdyz mi napisou, ze recenze neodpovidaji specifikaci a ja se zeptam, jaka je specifikace, tak mi prijde takovahle odpoved

    "what the specification is? "

    About this questions, i'm sorry i'm unable to answer you , only the checker know this. but they replied me that your review is negative.

    Tak ted se asi budu muset zeptat, co je to "negative", kdyz ty recenze maji 5 hvezdicek z 5.
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    TOM: feer.. prestavam se toho obavat.. jen zacinam mit pocit ze ten muj display nevychazi zrovna cenove dobre :)
    TOM
    TOM --- ---
    TAJSO: já pořizoval úplnou namátkou dva displeje od různých výrobců:
    http://bit.ly/1kuKLv0
    http://bit.ly/NQJNel
    a dorazily oba. všechno bez problému...
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: prave :) ja mam ten telefon misto pocitace v podstate (veskera komunikace, web, pracovni veci) ale zase za srovnatelnej hardware davat kolem 500$ tady nebo 220$ na DX .. to do toho jdu..
    moje dx :)
    140114001012525399 15/01/2014
    05:13 USD$ 132.79 Completed
    130915001041950698 15/09/2013
    23:25 USD$ 86.99 Completed
    130728001070571929 29/07/2013
    02:43 USD$ 92.40 Completed
    130716001062342569 16/07/2013
    15:09 USD$ 30.50 Completed
    130504001083790357 05/05/2013
    00:07 USD$ 221.80 Completed
    130109001048103292 09/01/2013
    17:15 USD$ 193.20 Completed
    121123001029319863 23/11/2012
    19:45 USD$ 45.39 Completed
    121122001022737443 23/11/2012
    01:52 USD$ 206.48 Completed
    120901001084432025 01/09/2012
    23:30 USD$ 269.90 Completed
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    TAJSO: jasné, já mám telefon na telefonování. Ale proti gustu...
    Měl jsem tím na mysli, že je ta cena dost vysoká na ten risk. Já se držím do těch 20 USD, a to mě kdyžtak nebolí...
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: mno.. jenze quad core s full hd a spoustou dalsich vymozenosti navic ve fajnovem hlinikovem ramecku za tu cenu nesezenu :) aneb ja jsem s tim telefonem nadmiru spokojenej a bohuzel aktualne kolem 5000 na novou verzi nemam
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    TAJSO: to vypadá docela fér. Já neberu feedback good a excellent za vypovídající. Beru ty špatně anglicky, rusky a ve všech jiných jazycích.
    ale teda za 75USD bych se na to vysral a koupil za těch 1500 tady nějaký jiný telefon :)
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    vsadil jsem na tohle, ale jeste jsem objednavku neuzavrel
    STAR S5 New Original LCD Display + Digitizer Touch Screen Glass Assembly Free shipping + Tracking code on Aliexpress.com
    http://www.aliexpress.com/...Touch-Screen-Glass-Assembly-Free-shipping-Tracking-code/1398339689.html
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: a nejaky navod jak poznat feroveho obchodnika? nechci kupovat uplne standartni gadget, shanim spare display na telefon. nicmene:
    http://www.aliexpress.com/...ch-Screen-LCD-Screen-Display-Replacement-for-Star-S5-in/1502551998.html
    http://www.aliexpress.com/...Touch-Screen-Glass-Assembly-Free-shipping-Tracking-code/1398339689.html
    http://www.aliexpress.com/...itizer-Assembly-For-STAR-S5-Free-shipping-Tracking-code/1398338577.html
    http://www.aliexpress.com/...P-Digitizer-Assembly-For-STAR-S5-Free-shipping-Tracking/1460675121.html

    aliexpres mi nabizi tyhle ctyri moznosti a ja z toho zaboha nemuzu poznat ktera bude ta "dobra" :)
    u vsech odkazu jsou reference (otazka zni jetli nejsou fake)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam