• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    máte někdo něco na cestě? již týden mi leží zásilky na české poště na celnici: ,,vstup na spu,, a nic se neděje.Ze by začínali na poště již vánočními balíčky?Většinou je to za den skrz. Nebo potrebujou zase zadotovat stovkou? Co myslíte?
    SHARK
    SHARK --- ---
    SALAM23: posledni tyden od dodani se to da sledovat prez ceskou postu
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    QUIP:ok budu teda cekat nez to dorazi a pak se uvidi,skoda to sledovani,preci jen je clovek klidnejsi,kdyz vi kde se to aspon priblizne pohybuje
    QUIP
    QUIP --- ---
    SALAM23: me tracking te Holandske posty nikdy nefungoval a to jsem pres ni dostal uz aspon 5 balicku.
    A co se tyce cla a DPH - to je ve hvezdach, jestli ti to vyhmatnou, nebo ne. Na balicku jako takovem neni zadna zminka o tom, ze je z ciny, takze vypada, jako by byl z Holandska. Jenze faktem zustava to, ze z Holandska to zbozi nepochazi a melo by podlehat procleni. A jeden z cca 5 balicku, co mi prisly, mel na sobe pak razitko z ceske posty, ze se jedna o zbozi mimo EU. Jak to kdo poznal mi neni jasne.
    Na druhou stranu, z DX mi uz pred rokem a pul prisla kamera v pomerne velke krabici za $100, neslo to Holandskou postou a stejne po me clo a DPH nechteli.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    Poraďte mi prosím...jak mám sledovat zásilku přes NLpost,na stránkách NLpošty mi to nic nenajde když zadám číslo zasilky od DX,mělo by to být cca 3dni na cestě...jsem spíš přes eBay,tohle byl první nákup od číňana,tak se v tom zatím moc neorientuju a ještě dotaz, když to jde přes holandskou poštu mám ješte počítat s DPH a clem?Koupil jsem si kameru na helmu +nějaky drobnosti cca 100doláčů
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Helejte dle trackingu je to v CR a bylo to ze doruceno na neverejnou postu v Jeseniku? Dorucovaci adresa je praha. Nevite co to je za trik?
    QUIP
    QUIP --- ---
    LET_ME_BE: Pokud balicek prekrocil hranice CR, tak je standardne dorucovan Ceskou Postou.
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    Nevite mi rict kdo dorucuje zasilky ktere jsou pres PostNL? Mam ve stavu balicku ze nebyl doruceny a snazim se zjistit koho mam prudit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OMNISLASH:
    par mesicu...
    ale tak ja tam stejne kupuju max draty k mobilum a tak nejak stale prubezne, takze to neni nic na cem bych lpel...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    sympaticke, gratz. jak dlouho jsi na tu zasilku cekal?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jak jsem tu resil to zaseknuti zasilky...

    Tak jsem otevrel dispute a prodávající nereagoval... dneska mi došlo toto:

    Since the seller did not respond to your dispute for Order: 63541466087245 within the deadline, the system has settled the according to your proposal. Therefore, the dispute has been closed and payment will be refunded to you. You do not need to return the goods.
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    TOM: heh, to solarni auticko jsem si taky objednal.. to je dobra ptakovinka :) akorat to chce hodne slunicka pak uhani jako drak
    TOM
    TOM --- ---
    E2E4: standardní zásilka jako každá jiná...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TOM: Zajimave, co byla shipping method? Napr. ems tak to je u nas nejspis normalni balik.
    TOM
    TOM --- ---
    volala vám někdy Česká pošta, že stojí u vás před barákem a mají pro vás balíček... který je z DX?
    mně včera
    žeby se konečně snažili dohnat DHL?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SHOTH: To nedava smysl, reagovalas na jedny z nejdrazsich veci, ze by sis tam nic mechanickyho nekoupíla.
    SHOTH
    SHOTH --- ---
    Vážení..nevim jestli píšu španělsky, asi jo...všechno je to o cenách , za jakou cenu nakoupíte , takovou kvalitu dostanete..konec diskuze.
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    SHOTH: nemohu souhlasit, nakoupil jsem uz vice jak 10 telefonu + dalsi mechanicka udelatka (napriklad tetovaci strojky a zdroje) a nemam duvod takhle kritizovat.
    uskali jsou bezne v:
    1. doba doruceni (nekdy 14dni nekdy par mesicu)
    2. kdyz kupuji levny gadget dostanu prekvapive levny gadget nikoliv top class vyrobek

    Nestalo s mi ze by neco prislo vylozene neungujici (pokud se nejednalo o ptakovinu do 2$ ktere radeji objednavam po dvou), stalo se mi ze telefon prestal asi po trech dnech fungovat (chybou uzivatele) a reklamace sice trvala necele tri mesice, ale mimo te doby a oseru s CP to bylo bez problem.
    Nekupuji si veci ktere maji spatne hodnoceni (a ano i takove se najdou), vaham s nakupem veci ktere jsou "drazsi" (50+$) a ktere nemaji zadne hodnoceni.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SHOTH: Mno, kdyz si koupis napr baterku za dolar, bude tomu odpovidat kvalita. Kdyz si koupis dobrou znacku za 10-15 $ (napr Sunree), bude radove stejne dobra jako Petzl za 700 kc.

    Tamto co jsem se ptal je oficialne endorsovane aliexpresem..
    SHOTH
    SHOTH --- ---
    REDSNAKE: Nikdy mi by nenapadlo si koupit tam něco mechanického ani hodinky..sleduju fotky a videa lidi kteří nakupují a viděla jsem dost recenzí..Btw to hodnocení na Ali je z větší části všude pozitivní..pokud napíšete a ohodnotíte negativně a méně že 3 hvězdičkama, prodejce vás bude ukecávat na změnu komentáře, diskutovat proč se vám věc nelíbí (osobní zkušenost objednávka tepláků-ibjednávám jen oblečení a šperky)nebo se tam komentář vůbec neobjeví.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam