QUIP: Taky mam s postou zazitek, mel jsem neco objednaneno, dokonce z cech, rano SMS a email, dnes vam budeme dorucovat balicek blablabla. No, celej den nic, vecer koukam z okna a tam auto CP, tak na nej zavolam at pocka ze tam hned jsem, tak sejdu dolu a rikam ze si jdu pro ten balicek, on asi deset minut hleda, pak najde listek pro me, na kterem vyplneno adresat nezastizen (pochybuju ze mi ho chtel vubec hodit do schranky pac se chystal odjizdet) a kdyz se ho zeptam kde mam teda balicek tak rika, " No on je jeste na depu, bych se tam musel otocit, a driv jak za trictvrte hodiny tady nebudu" bylo to nekdy kolem 18:00. Tak se ptam jak na depu, vzdyt jste ho mel dnes dorucovat? na to zacne neco zbleptat ze za to nemuze a cosi kdesi. Kazdopadne jsem docela spechal tak jsem se s nim nakonec dohodnul ze mi to rano hodi na moji postu, ze si to tam vyzvednu ... Rano v 9:15 jsem na poste a cekam az na me prijde rada. Fronta u balicku, dva duchodci " Jaktoze to tu nemate? jste nam to meli dorucit vcera a nikdo neprisel, my byli cely den doma, prijde to vubec?" Tak si rikam fajn, to tady beztak cekam zbytecne .... Samozrejme ze ano, cely pripad se opakoval, balicek nebyl na poste ale stale na depu. Pozdeji toho dne SMS " adresat nezastizen, balicek ulozen na poste ". Chtel jsem si stezovat uz ve stredu, ale spechal jsem, tak tam zitra zajdu pekne zrana a sepisu to, jsem zvedav co mi na to reknou ...