• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    MATT
    MATT --- ---
    UF0UN, TOM: tak prej to pochazi od typka, co dela v redakci interniho casopisu celni spravy
    MATT
    MATT --- ---
    UF0UN: jeden pan povidal u obeda
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    MATT: zdroj?
    MATT
    MATT --- ---
    prej v ramci EU chtej zrusit limit na dph a clo z ciny, ze se bude platit ze vseho. vite o tom neco vic?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FILTHY_SAD_EMO:
    ty gumove veci od nich zavaneji pekne no...
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    Tak mi dorazila zatím nejsmradlavější věc.
    Hliníkové koncovky do řidítek.
    Je to eloxovaný hliník s gumovým návlekem. Smrad, jako by to vyrobili z hovna, a pak to ještě protáhli gumárnou...
    Neuvěřitelné.
    Mám to zatím zavřené v zip-lock pytlíku ve stole, a stejně to smrdí po celém baráku.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    NO_ON: nekery veci chodej dlouho, obcas mi objednavka prijde za 14 dni a nekdy cekam i dva mesice...
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: nezoufej, cesty čínské pošty jsou nevyzpytatelné. Klidně to může přijít za měsíc z Francie.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    se tak dívám, kde se mi toulají balíčky, a hle:

2016-02-04 00:00 BeiJing Handled by Airline, Flight No. LX197
    2016-02-03 00:00 Beijing Internationg Mail Center Prepare to Dispatch
    2016-02-02 00:00 BeiJing Arrived at Beijing Internationg Mail Center
    2016-02-02 00:00 Beijing Internationg Mail Center Received
    2016-02-01 14:00 The post office of electronic information has been received
    2016-01-31 20:00 ShenZhen Despatched from Yanwen ShenZhen Sorting Center
    2016-01-31 18:00 ShenZhen Accepted at Yanwen ShenZhen Sorting Center

že by se kucí čínský naučili nový fígl?
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    KOC256: Nefunguje ani jeden z odkazu, co jsem nasel..
    CODE: Hmm, no.. asi jo. Jen jsem se chtel ujistit, ze je to normal...rikal jsem se, ze by bylo divny, kdyby slo vse hladce..
    CODE
    CODE --- ---
    NO_ON: klidek, meli ted vanoce .. takze total nestihacka
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NO_ON: A co rika to tracking number?
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Objednavali jste si nekdy mobil pres DX? Prisel?
    Objednal jsem si telefon, uz trikrat mi poslali info, ze zmenili tracking number a tel. furt nikde. A uz je to vic jak 20 dni. Je to normalni?
    TOM
    TOM --- ---
    THEODORT: hlavně neblbnete, aby to nezacali resit nejak systemove ;)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    SALAM23: to s tema akcema neni vubec ale vubec blbej napad :D
    aneb vse za 22.40€
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    TOM: zatim pokazdy bez problemu - ceny na shopu jsou zavadejici,tezko si je muzou dohledat,na Ali mam a3 customer a mam malinko lepsi ceny nez treba bratr co ma a1 customer - kdo ti prokaze,ze treba v den nakupu neprobihala nejaka daily sale akce -90%,nebo gold member sale?nikdo,já treba nakupuju jen zbozi v akci :D - kdyz je to na vypisu,nic neresi,jasny ze nesmis byt silenec a napsat,ze mas 20 mobilu pro soukromy ucely a ze jsi za ne dal 25usd
    MATT
    MATT --- ---
    TOM: ja tam byl jednou a jen jsem prisel, ukazal vytisklej paypal, spocitali mi vypalny, to jsem zaplatil u dalsiho okynka a hura pro balicek u tretiho..
    TOM
    TOM --- ---
    SALAM23: mám spoustu otázek, třeba jestli to celní řízení probíhá vždycky hladce.
    Mně se celkem líbilo, že si na přepážce ten výpis z účtu (platím většinou kartou na aliexpressu) nechtěli nechat. Bál bych se ho poslat, aby se na něj někdo nemohl v klidu podívat... a případně vygooglit stránky se zbožím.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    HANZO: Me fakt nikdy nelezel balicek ve skladu dyl nez tyden,nejdelsi cekani bylo asi pred vanocema cca ten tyden,ale v prumeru 2-3 dny, od ty doby co jsem si udelal zakaznickou kartu Cp a domluvil si elektronickou korespondenci s postou mi prijde,ze to celkem odsejpa ,dorucovani i svoz je v posledni dobe 100% spis mivam problemy s vyclenim veci co veze DHL
    HANZO
    HANZO --- ---
    SALAM23: tak to si měl kliku. já to to mám někdy i 3 neděle. přes UPS z USA to bylo na celnici dokonce 5 neděl
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    TOM: ja radsi odmejluju plnou moc - vcetne faktur a o vic se nestaram,mas pravdu stalo to o trochu víc presne 99,- - pred 5ti minutama jsem to platil postacce.Balik dorazil z Usa vcera v11 na Ruzyn,pred obeďem mi prislo avizo o prichodu zasilky ze zahranici a o ulozeni ve skaldu a dolozeni hodnoty zbozi,obratem jsem poslal vypis z paypalu a ze se jedna o zbozi neobchodni povahy - mail vcera po obede:
    Dobrý den.

Děkujeme za Váš mail. Zaslaná dokumentace/mail bude spolu s návrhem na celní řízení o propuštění zboží do volného oběhu předložena Celnímu úřadu.

Mail vecer cca 18h

Dobrý den.

Vaše zásilka byla dnes propuštěna do volného oběhu a měla by Vám být doručena v nejbližších pracovních dnech. Pokud se tak nestane do pátku, informujte se prosím na Vaší dodací poště pod podacím číslem OC001052667VV.

Takze za sebe - nez abych nekam jezdil,ztracel cas,koukal na ouredniky - vyridim radsi z postele za 99,- a privezou mi to az pod nos
    DANNY_OCEAN
    DANNY_OCEAN --- ---
    TOM: já teda poště, když mi to odchytli, vždycky dával myslím 180,-
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam