Baterky nejsou problem, jen je treba zvolit dopravce ktery podporuje jejich prepravu. Z Fasttechu mi chodi baterky bez problemu, teda az na ty ktere mi ztratila ceska posta. Nicmene cenove vyjde skoro nastejno obednat je od holandskeho dodavatele baterii nkon a GLS vam je priveze do tri dnu az domu. Ted jsem bral deset kusu LG HG2 18650 a vysla me jedna i s dopravou na krasnych 150 korun a jeste mi je ridic Geisu hodil do prace kdyz me nezastihl doma.
Co se tyce klonu baterek a prebalovanych baterek ony nejsou nijak nebezpecne, baterky vyrabi vlastne jen nekolik malo fabrik, kvuli technologii vyroby to neni neco co se da odflaknout nekde v cinske ulicce za par centu, pokud si koupite treba 3000mAh baterku od Sony a bude to klon neznamena to, ze tu baterku spraskal cinan na koleni, v 99% pripadu to znamena, ze to je prebalena baterka take od sony, jen stareho typu ktera se dva roky valela nekde ve skladu takze ted z ni nevytahnete vic nez 1600mAh. Takze vas oskubou... ale bezpecne! :D Fail baterek v jakemkoli regulovanem zarizeni ktere hlida maximalni vybijeci proud a nabiti je hodne vzacna udalost nejcasteji zpusobena vyrobni vadou - treba jako ony zname vybuchujici telefony od samsungu nebo pouzitim v neregulovanem zarizeni ktere ty bezpecnostni prvky nema vubec.