OMNISLASH: jeden byl kvuli krytu na telefon, prodejce slibil, ze posle novej a poslal i nejaky tracking number, ale u toho cinskyho se to trackuje jen na hranice, pak zasilka uz nikdy nedorazila a ja to nemel naladu resit. Moje stiznost byla takova, ze jsem mu dal hodnoceni 4/5, protoze puvodni zaslane pouzdro rozhodne nebylo z tvrzeneho skla, ale plastu.
Nakonec jsem to puvodni plastove pouzival dokud telefon neumrel, ale jsem se ani necitil moc osizenej :)
Druhy pripad byl barevne filtry pred action cam (na potapeni). Prisly filtry na jiny model, nez byl v popisu, takze mi nejdou nasadit na kameru. Psal jsem prodejci, ze je to filtr na jinou kameru a on odpovedel "ale jinak je filtr v poradku, OK?" A timhle zpusobem jsme si psali asi 6 zprav. Pak nakonec uznal, ze maji opravdu spatne popisek produktu a ze filtry jsou na jinou kameru a na tu moji filtry nemaji. A ze mi misto dispute/refund nabizi nejake kupony do jeho obchodu. Kupony nikdy neprisly a protoze slo taky asi o $3, tak jsem se na to vykaslal.
Ale od te doby uz rovnou dispute a zadne smlouvani.