QUIP: Z toho co jsem pochopil plus jak vetsinou funguje logistika ma postNL potvrzeno, ze CP bylo predano takze pri internim setreni se z toho CP stejne nevykrouti, maximalne mohou hrat o cas protoze na to vysetrovani ztracene zasilky je dana absurdne dlouha 2mesicni lhuta, ale nakonec to stejne zaplati CP takze je pro ne celkem zbytecne to zkouset. Z toho ale plyne ze bud se zasilka ztratila nekde mezi predanim a naskenovanim jenze pak je tu otazka jak se tedy vubec objevila v trackingu CP, neprijde mi, ze by cesky tracking byl napojeny na zahranicni track servery protoze pak by v klidu mohl zasilku sledovat uz od adeslani, misto toho se zaznam objevi az kdyz balik dorazi do cech. Ze by jim postNL posilala data a CP je automaticky zpracovavala se mi take nezna, pak by ten tridici proces byl mnohem rychlejsi ale co vim tak se porad vse ze zahranici tridi a skenuje rucne.
No uvidime, zkusil jsem dalsi mail na postNL plus mne jeste napadlo udelat pokus a z gmailu jsem poslal na mail ceske posty dopis v anglictine protoze mne napadlo vyuzit meho anglicky znejiciho jmena kde jsem si zahral na cizince podivujiciho se nad tim kam zmizely jeho balicky a slusne se dotazujiciho jak to tedy v cechach funguje, jestli by se s tou uredni stiznosti mel obratit na celni spravu nebo CTU (obe instituce nastesti maji stranky v anglictine) tak to jsem zvedavy. Tak doufam, ze jsem nepichnul do vosiho hnizda, ale tak treba to alespon nepropadne beznym sitem automatickych odpovedi.