• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    FND
    FND --- ---
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TOOMIX: Hele mam z ali new bee asi za 12$ bral jsem ho po dlouhym vybirani z recenzi a hraje na tu velikost a cenu skvele, lip nez nejmensi jbl a mnohem lip nez gogen a lamax co jsem mel predtim.
    MUXX
    MUXX --- ---
    TOOMIX: 6W. Rekl bych ze je to stejny vykon jako mas laptop na stole...
    QUIP
    QUIP --- ---
    TOOMIX: kupoval jsem na Gearbestu takovy maly "vodotesny" za $7 https://www.gearbest.com/speakers/pp_2569.html . A jelikoz se mi tu sesly dva stejny, klidne jeden za nejaky peniz poslu do sveta - muzes si ho v Praze poslechnout. Ale predem rikam, hraje to jako vec za $7. vic od toho clovek nemuze ocekavat. (jednopasmovy maly reproduktor proste pocit koncertniho salu nevyvola :) )

Taky jsem pred casem koukal na neco na Aliexpressu v cenove hladine $30 - $40, napadne pripominajici Bose (coz osobne povazuju za nedostizny vrchol, kam nedosahnou ani ruzne JBL). Problem je, ze za $40 uz to neni tak laciny, abych si to koupil naslepo (nahlucho). A ohlasy od lidi v hodnoceni se dost lisi. Nekdo pise, ze to hraje super a hned na to nekdo napise, ze to ma sice pekny zvuk, ale uplne tomu schazi basy. Takze jestli nekdo posloucha mluveny slovo, nebo hity z Evropy 2, tam asi moc basy nepotrebuje. Ale v mem pripade muzika bez vyvazenych basu neni poslouchatelna ;)

Jestli nakonec neco koupis, tak se pak podel o svuj nazor na zvukovou kvalitu.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    TOOMIX: chrastitko si kup libovolny, reprak bych doporucil JBL(/kopii?), kdyz nechces utracet za Bose. pokud tomu nevylames microusb jak ja tak je to nesmrtelny (charge2)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nekupoval jste někdo na ali/ebay/gearbest bluetooth reprák? Potřebuju něco do práce do kanclu, aby mi nehrála hudba z notebooku.

Našel jsem tenhle

http://s.aliexpress.com/z6J7Jfai

ale za ty prachy to bude určitě hroznej sráč a tenhle za 30$ mi už přijde docela drahej, ikdyž vypadá dobře

http://s.aliexpress.com/NNRfQRNn
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COVBY: Pripisou se ti k datumu puvodni platby.
    COVBY
    COVBY --- ---
    Nevíte jak dlouho se čeká na refund? Kupoval jsem žárovky a přišly úplně napadrť, ali mi uznalo vrácení peněz a v mailu bylo, že peníze přijdou v rozsahu 3 - 20 dní a teď je tomu už měsíc a stále nic....
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    QUIP: Kupoval jsem Samsung Evo+ 64GB a super. Stojí cca 2/3 toho, co u nás
    QUIP
    QUIP --- ---
    Kupoval jste nekdo na Ali a podobnych shopech Micro SD karty a USB flashdisky? Vyplati se to? Myslim tim, jak je to s kvalitou (zivotnost, rychlost zapisu).
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NINE_OF_NINE: ale asi tam nakoupim paměťovky, tam je sleva kolem 30% reálná
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    To delaji pred kazdym "vyprodejem". Driv byla u feedbacku videt i cena,asi to moc bilo do oci ;-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Koukám, že na Aliexpressu mají prodejci podobnou taktiku, jako naše supermarkety.

30.10. jsem objednal Raspberry Pi 3 za 36.79$ a teď ho má ten samý prodejce za 41.34$ jen proto, že na to dá od 11.11. akci za 36.38$, tedy bude levnější o 0.31$, než jsem ho koupil 4 dny zpátky

https://www.aliexpress.com/...64-bit-Quad-Core-1-2-GHz/32623151958.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3pUoip

WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    GYGAL: Jo takhle, ono by se to samo odklepnout ze to dorazilo nemelo pokud v trackingu neni udaj, ze zasilka byla dorucena. U tech co tracking maji. Zajimave je, ze me takhle u neceho dat dispute slo i driv, mozna to take zalezi od udaje v trackingu, je pravda ze v tom pripade se to ztratilo jeste nekde v Cine takze v trackingu nebyl udaj o odletu, je dost dobre mozne, ze kdyz to odleti tak to pak zkousi kdyby to nahodou prislo. Bohumzel tohle je vsechno o dost komplikovanejsi i diky tomu, ze CP z nejakeho duvodu (asi aby nebylo dohledatelne kolik jim toho tam mizi) u spousty zasilek z ciny nezobrazuje tracking.
    MVEK
    MVEK --- ---
    GYGAL: I mně to na jaře nešlo dát dispute dříve, než vypršela lhůta. Poté mi to ale stále nabídlo dotaz, jestli to došlo. A dispute úspěšně doběhl. Bohužel ale asi nedohledám, jestli jsem ten dispute zadával hned ten den, co to vypršelo, nebo až třeba za dva dny.
    GYGAL
    GYGAL --- ---
    GYGAL: Jinak mě to právě že otevřít nejde. Viz screenshot

GYGAL
    GYGAL --- ---
    WOLFGAR: Jj AliExpress
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    GYGAL: Tim kde myslim na jakem shopu, bez toho je tezke poradit postup. Na Ali jde dispute otevrit i pred vyprsenim lhuty. Pokud to je cokoli jineho tak jak jsem psal, neresit prez system prodejce ale primo prez paypal.
    GYGAL
    GYGAL --- ---
    WOLFGAR: Tím kde myslíš u daného předmětu
    -kde se ztratil nebo kde nejde dát dispute. Já tam vidím že balíček nedorazil v daném rozsahu, prodejce nereaguje na zprávy a podle všeho mi jde dát dispute pouze v ten samý den kdy se to “samo automaticky” odklepne že dorazilo pokud nic neudělám. A mít 24h na to s tím něco dělat a hlavně si na to pamatovat, mi přijíde sakra málo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam