• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    OMNISLASH: takže volumio nebo hifiberry ;)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    E42: ted jsem byl upozornen, ze to ovsem stejne neresi to, co chci. tj. ze samo si to do te sbirky nesahne. nemuzu tomu jen rict telefonem "ted hraj tenhle song z google music", musim jej prehravat na telefonu a posilat do chrome castu. tim pro me chrome cast uplne pada. ta idea je takova, ze to zarizeni proste bude samostatne funkcni prehravac, ktery misto bezneho dalkoveho ovladani (nebo k nemu na bonus) bude mit moznost ovladani skrze mobil. chrome cast je ale podle vseho proste jen prijimac hudby, kterou pak posle na jack
    E42
    E42 --- ---
    OMNISLASH: Jo. Otestuješ snadno. Nahraj si přes PC do Play Music nějaký album (přes web, nebo aplikaci) a pak si ho v telefonu streamuješ.
    Otestovat doporučuju, je to už hrozně dávno, co jsem to dělal bez předplatnýho, tak nemůžu vyloučit, že se změnily podmínky. Ale pochybuju.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    RAINBOF: kdyz uz mam kutit, radeji se drevem :) tohle neni na me
    E42: takze si tam z pc nahraji mp3 a chromecast z toho pak dovede streamovat?
    E42
    E42 --- ---
    OMNISLASH: Do Google Music si můžeš i bez placení nahrát docela hodně hudby (50,000 tracků?) pro streamování. Rozhodně mnohem víc než "pár giga". Pořád mi to dává největší smysl.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    co raspi a hifiberry reseni ?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    E42: nevyhovuje v tom, ze to vlastne neni az tak prehravac, jako spis streamer. nema zadne vlastni uloziste, coz jej bohuzel vyrazuje. znamenalo by to pro me mit neustale pustene pc. online hudebni sluzby nevedu. je to skoda, mit to alespon par giga nebo moznost pripojit flashku, tak je to vcelku i to, co potrebuji
    E42
    E42 --- ---
    OMNISLASH: Hele a v čem teda nevyhovuje ChromeCast Audio? Jinak kdybys na to chtěl nějakej starej telefon, tak pár jich v šuplíku mám. Třeba Xperii Z3 Compact s kvalitním zvukovým výstupem, ale špatnou dotykovou vrstvou (takže pro jednorázovým nastavení ovladatelnej myší, pro tyhle účely akorát).
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    RATTKIN: jeste me napadlo mit permanentne pripojeny stary telefon bez simky a ovladat jej pres nejakou appku, pokud by to umoznovala. to by smysl mozna davalo. bohuzel jeden telefon je zniceny, druhy tez a treti z nejakeho duvodu nepreskakuje na dalsi skladby. a pouzivany telefon je sice pres rok stary, ale nemam absolutne duvod porizovat novy. ale jinak ano, tudy by cesta vest mohla (byt stale bych radeji nejakou minivez, ktera ma tohle vsechno pohodlne v sobe. ale chapu, ze vetsina lidi to proste resi skrze televizi)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MVEK: asi vylovili nějakou loď z moře
    MVEK
    MVEK --- ---
    Dneska mi došly dvě zásilky z Ali, jedna stará asi měsíc a jedna ZE ZÁŘÍ. Už dávno refundovaná. Nemám u ruky info z Ali, ale co si pamatuji a podle nějaké nálepky čínské pošty byla podána asi v září, nebo dokonce v spnpu: 2017.09.08.20.

    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    RATTKIN: ale ja proste nechci mit bt bedny a na mobilu permanentne hrat :) nedava mi to smysl. navic nebydlim v garsonce a kupodivu s tim mobilem i obcas odchazim z bytu
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    OMNISLASH: vlc má celkem možnosti na vzdálené obvládání z androidu, ale asi jen když se hraje z velkého kompu.

    Kdyby se hrálo z androidu přes bluetooth, tak není android umrtvený, jen musí být v dosahu bluetooth příjímače (5-10 metrů) a všechny zvuky z andoridu se hrajou na reprácích. Některé přehrávače můžou hrát zvuk i na pozadí. baterku to tolik nežere.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    RATTKIN: k tomu abych nemel umrtveny telefon v prehravani, ale pouze jej obcas pouzil k ovladani toho prehravani?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    OMNISLASH: a k čemu by byl lepší mp3 přehrávač ovládaný z androida, než to pustit z androida do repráků rovnou? Na android je spousta dobrých přehrávačů, řekl bych že to bude i lepší komfort používání.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    AXTHEB: pokud by byl doplatek plosne na vsechno, tak bych cekal ze ti to nauctuje vydejni posta pri vydani zasilky
    ale je fakt, ze procesni poplatek je slusny business a P120 ho asi nebude chtit pustit, takze to asi bude horsi

    dost mozna ve vysledku skoncime jako ten posahanej sever [ QWWERTY @ Dealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny ]
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    QWWERTY: I po přičtení DPH a poplatků?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    TOOMIX: smutne
    "Pošta loni zadržela 112 tisíc zásilek .... V asi 6,5 tisících případech se podezření celníků na záměrně podhodnocené zboží neprokázalo. I tak museli lidé zaplatit poště stovku za vyřízení."
    = 650 kCZK zisk za nic, za razitka na papirech o ktery nikdo nestoji ... 5.8%
    "Podle něj se aktuálně na evropské úrovni jedná o možné povinnosti platit DPH také u balíčků pod 22 eur, což by hrálo ve prospěch e-shopů uvnitř EU."
    a tohle jim asi taky moc nepomuze, protoze vetsinou cina vyjde levneji i po pricteni DPH
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOOMIX: Zrovna jsem to tu chtel hodit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam