• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    QWWERTY: Verifikaci, dali nějaký israelský firmě, což mi nevadí, ale co mi vadí je to, že:
    A. nechci nikomu dávat takovýhle informace
    B. Firma už měla masivní leak..
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    LOVE_DALI: nemam tuseni. tohle bylo poprve, co jsem se s tim setkal
    nejdriv me prekvapilo, ze knife store ma pulku nozu jako 18+. pak me prekvapilo, ze uz nestaci tradicni "show nsfw/18+", ale chtelo to verifikaci

taky to vypada, ze jim webcam fotka stock modelu z google obrazku nestacila, takze to asi nekdo resi vic nez "neco jsme implementovali, at jsme jakoze compliant, ale akceptujeme vsechno"
    a zatim jsem nemel cas'o'chut zabyvat se tim spoofingem nejak vic
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    QWWERTY: Chápu, bude to oser, zatím jsem to moc neřešil. Třeba toi vyhnije samo - a nebo dostali befehl?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    LOVE_DALI: tak dej vedet, az najdes nejakou pouzitelnou, resp. platformu, ktera ma takovouhle sirokou skalu zbozi
    a nejlepe s pouzitelnym pravnim servisem, tzn. schopnost platformy zasahnout kdyz prodejce nedoda co slibil, processing DPH uz pri objednavce (zvlast kdyz se od 1.7. bude platit i CLO) a verejne zname IOSS pro vyrizovani dokumentu s celni spravou

Shein/Temu jsou banda zmrdu, takze out of question
    Gearbest/Banggood se afaik specializovali hlavne na elektroniku

chinavasion - well, nic moc nabidka https://nyx.cz/files/000/030/3084501_b55ade19c958bbcb32a8/original.png?name=image.png
    dhgate - mozna?

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    QWWERTY: tuším tam musí být odliv jak prase
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    QWWERTY: Helet, no comment. Začal jsem se poohlizet po jinych platformách.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    lol, aliexpress zavedl verifikaci veku podle fotky pro vsechno 18+
    Age verification
    https://www.aliexpress.com/p/minor-protection/index.html
    Age verification
    https://www.aliexpress.com/p/minor-protection/guide.html?
    "During the verification process, you'll submit personal information (including facial data and/or a copy of your ID) to a third party. "
    e.g.

QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    EVILMIND: tipuju
    a) vetsi/schopnejsi obchody ala aliexpress ti to zauctuji automaticky via jejich IOSS uplne stejne, jako to zacali delat pri skonceni osvobozeni od dane
    b) vyridis si celni deklaraci sam pres eCep/celnicku - zadny poplatek za zprostredkovani
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KELDA: neboj, čínský obchod to to pošle z jejich evropského skladu v Polsku 😉
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KELDA: to se vědělo už dlouho, zajímá mne spíš ta praktická realizace - zaplatím 3 eura za položku, komu/kdy, a bude k tomu přičten ještě nějaký tučný poplateček za to, že to za mne Pošta "vyřídila"?
    KELDA
    KELDA --- ---
    EU ruší bezcelní limit pro malé balíky: od 1. července 2026 zavede jednotné clo 3 eura | Aktuality | CEBRE
    https://cebre.cz/aktuality/eu-rusi-bezcelni-limit-pro-male-baliky-od-1-cervence-2026-zavede-jednotne-clo-3-eura
    TOM
    TOM --- ---
    MOIRAIN, S2FI, POSEIDON, QWWERTY: z vlastní zahrádky
    [TOM @ Tampermonkey 🐒 - máte užitečný skript? a mohli bychom ho vidět?]
    neboli skriptem, který vložíte do rozšíření prohlížeče, co umožňuje upravovat libovolné stránky rozmanitými způsoby
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    XARGH: chybička se vloudila
    XARGH
    XARGH --- ---
    MOIRAIN: tvl nebudte liny pouzivat vyhledavaci okynko ty majestate
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    XARGH: le pardon za urážku majestátu

S2FI: děkuji
    XARGH
    XARGH --- ---
    MOIRAIN: hele, ty neumis ANI hledat v historii tohoto klubu na nyxu (nic ve zlem)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    před časem jsem možná tady četla, jak přečůrat bundle deals, aby člověk dostal to zboží za tu cenu, ale nemusel k tomu koupit další věci, spočívalo to v otevření stránky v kódu a nalezení specifického odkazu, ale nemůžu to najít
    ví někdo?
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    POSEIDON: jinak se da pres bota snadno dostat k clovekovi, a ten to hned vyresil, takze ez.
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    POSEIDON: omg tak ne, tak jen ten clovek je lama, objednaval jeste jiny veci, ty se mu zauctovali dohromady na podobnou castku a byl celej zmatenej.
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    Znamej delal order, sebralo mu to prachy z uctu, ale order nikde v uctu nema, veci ma porad v kosiku. Ted co s tim?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam