BIOH: no jsem s automatem v provozu jen kratce, ale viz. moje komenty nize na Dakon FB2 Automat 25kW. Mohl bych zacit delat obchodaka Dakonu :)). Z meho pohledu super. V prechodnem obdobi prikladam jednou za tyden plnou nasypku (ze 196 litru uhli bylo cca 25 listu popela), ted kdyz chvili mrzlo tak jednou za 5-6 dni. Sroub na sneku jsem za 2 mesice strihnul zatim jednou. Topim dle nastaveneho pokojoveho termostatu s tydenim programem. Pres tyden o kotli prakticky nevim. Popel vybiram 2x tydne a jedina vec k bordelu a cisteni kotle - koupil jsem si prumyslovy vysavac, protoze smetacek a lopatka na tohle fakt nejsou. Takze 1x v tydnu ho vyluxuju a ometu.
Po deseti letech s Atmosem jsem v sedmem nebi, protoze je doma teplo. Zena mi nenadava, ze je popel ze sklepa az v patre pred koupelnou. Nemusim denne vstavat o pul hodiny driv abych vybral popel, nalozil kotel a otevrel stoupacku. Proste rano vstanu a topi to, odejdu do prace a vim, ze kdyz decka prijdou ve tri domu, tak je zase teplo. Ale ano, kotel me prisel na 62tis a cele zapojeni a spusteni me stalo dalsich asi 15tis., coz muze byt pro nekoho limitujici